Đula Drini postaje sve popularnija u regionu nakon objavljivanja nove pjesme i spota! (VIDEO)

Muzički svijet

Nova pjesma mlade uspješne pjevačice Đule Drini pod nazivom ‘Pjesma za tebe’ postala je hit na društvenim mrežama i video servisima, a njeno značenje govori o nesebičnoj ljubavi žene prema muškarcu koji ne uzvraća njene osjećaje.

Iako je tema ljubavne patnje već viđena, Đulina izvedba i čaroban video spot snimljen u Crnoj Gori u blizini Podgorice ostavljaju snažan utisak.

Aranžman za pjesmu radio je Đulin otac Enes Velic, a muzička produkcija je povjerena EV KRIGER-u, koji je doprinio uspjehu ove mlade pjevačice.  Spot je režirao Enis Fakić, a lokacija na kojoj je sniman bila je prekrasna. Sve u svemu, ovaj hit je vrijedan pažnje i svakako vrijedi poslušati i podijeliti s prijateljima.

Svakako, Đula Drini je jedna od novijih zvijezda na muzičkoj sceni Balkana, koja je svojom talentovanom i emotivnom interpretacijom uspjela privući pažnju publike. Pjesma je u potpunosti u skladu sa njenim umjetničkim izrazom i potvrđuje njen talenat. Ova pjesma je samo jedna u nizu hitova koje je Đula objavila u proteklih nekoliko godina i sigurno je da će joj donijeti još veću popularnost na regionalnoj sceni.