Hrvatska pjevačica Lidija Bačić ponovno diže prašinu svojim izazovnim fotografijama!

Magazin Showbizz

Jedna od najatraktivnijih pjevačica na ovim prostorima, Splićanka Lidija Bačić, svakodnevno objavljuje fotografije na Instagramu, a mnoge od njih su na granici roditeljske pažnje. S posljednjom objavom na Instagramu, na kojoj vidimo Lidiju kako tijelo prekriva rukama, tako je bilo i. Ova fotografija je za svega petnaestak sati skupila preko 15.000 lajkova, piše portal avaz.ba

Lidija Bačić je poznata po provokativnim fotografijama koje često objavljuje na društvenim mrežama, a ova posljednja nije izuzetak. Neki fanovi su je pohvalili zbog hrabrosti da objavi ovakvu fotografiju, dok su drugi kritizirali i smatrali da je prešla granicu dobrog ukusa. Lidija se nije oglašavala o kontroverzi koju je izazvala ova fotografija.

Splitanka Lidija Bačić, rođena 4. kolovoza 1985., poznata kao Lille, hrvatska je pjevačica, glumica i model. Započela je svoju karijeru nakon što je završila kao viceprvak druge sezone Hrvatskog idola 2005. Višestruko je nagrađivana na festivalima širom Hrvatske i susjednih zemalja, te je kao izvođač nastupala na Dori, natjecanju hrvatske pjesme za Eurosong. Do sada je objavila pet studijskih albuma i jedna je od najtraženijih i najatraktivnijih hrvatskih pjevačica.