Mislila Je Da Nikada Neće Postati Majka, A Onda Se Dogodilo Čudo Koje Je Podijelila Sa Svijetom

Region

Mislila Je Da Nikada Neće Postati Majka, A Onda Se Dogodilo Čudo Koje Je Podijelila Sa Svijetom

Zbog tragedije i prethodnog spontanog pobačaja je mislila da nikada neće postati majka. Hvala Bogu, dogodilo se čudo koje je odlučila podijeliti sa svijetom. Postati trudnom nakon mnogo spontanih pobačaja je vrijeme radosti i uzbuđenja za svaku ženu, a posebno za Lauren Bennett koja je plakala suze radosnice kada je saznala da je trudna, a nakon spontanog pobačaja prošle godine.

Lauren je imala osjećaj kao da nikada neće moći postati majka i imati djecu, a kada je napokon vidjela pozitivan test svoju je reakciju snimila na kameri i podijelila sa svijetom. Lauren je sanjala o majčinstvu od kada je bila djevojčica, a kada je došlo vrijeme da ona i njezin muž započnu porodicu bili su jako uzbuđeni te su sanjali o tome kako bi im djeca mogla izgledati. Molili su se za svoju buduću djecu.

No, kada je Lauren zatrudnjela prošle godine, razočarenje je bilo jako veliko nakon spontanog pobačaja. Ona i njezin suprug su oplakivali gubitak svog nerođenog dječaka, ali nisu posustali u molitvi. Mjeseci su prolazili, a negativni su se testovi redali. No, oni nisu prestali vjerovati Bogu i uzdati se u Njegovu vjernost te je On uskoro odgovorio na njihove molitve još jednom trudnoćom.

Jedno jutro se Lauren osjećala drugačije, znala je da nešto nije kao prije te je pomislila da je možda trudna. Napravila je test, a nakon toga je namjestila mobitel da snimi svoju reakciju kada vidi rezultat. Lauren je osjetila mnoge emocije dok se pozitivan rezultat polako pojavljivao.

Naš Bog zaista odgovara na naše molitve te Ga slavimo jer je dao Lauren priliku da iskusi majčinstvo. Molite se za rođenje njezinog djeteta. (dijasporainfo.net)