Nezaustavljivi Nejra i Eki ostvarili savršen nastup na Zvezdama Granda! (VIDEO)

Muzički svijet

Zvezde Granda su svakako najveće i najpopularnije muzičko takmičenje na prostorima EX-YU.

Nejra i Eki Prošić su nastupili na Granda sceni, a pripremala ih je Marija Šerifović.. Ovaj dvojac je ostvario maksimalan broj bodova i direktno se plasirao u naredni krug takmičenja.

Nejra i Eki Prošić iz Cazina su jedni od glavnih favorita ovogodišnjeg finala. Članovi žirija se neizostavno vrte oko ovog dueta, a iz kruga u krug ostavljaju sve bolji utisak.

Kao i obično, svi se slažu da su Nejra i Eki oduševili i da potpuno zaslužuju direktni prolaz u četvrti krug. Sigurno je da će ovaj dvojac biti dio finala, a mi ćemo ih pratiti i podržavati do kraja takmičenja. Pogledajte njihov nastup i podijelite ga sa svojim prijateljima.

Nakon završetka nastupa, Nejra i Eki su izrazili svoju zahvalnost mentorima i žiriju, kao i svim svojim fanovima koji ih podržavaju u ovom takmičenju. Također su istaknuli da će se i dalje truditi da daju sve od sebe i predstave se u najboljem svjetlu.

Ovaj dvojac je izazvao veliku pažnju publike svojim vokalnim sposobnostima i sceničkim nastupom, pa se ne sumnja da će se naći u samom vrhu ove sezone Zvezda Granda. Osim Nejre i Ekija, u takmičenju se nalaze i drugi talentovani takmičari koji obećavaju spektakularne nastupe u narednim krugovima. Stoga ne propustite pratiti Zvezde Granda i podržati svoje favorite.

Ekipa Zvezda Granda je oduševljena kvalitetom nastupa ovog talentovanog dua. Nejra i Eki su u proteklim krugovima pokazali veliki napredak i iz dana u dan sve više publike se oduševljava njihovim glasovnim sposobnostima. Svi jedva čekaju da vide šta će ovaj duo pripremiti za sledeće takmičenje. Pridružite se i vi njihovoj armiji fanova i budite uz njih u svakom koraku ovog takmičenja.