Rekli su joj da neće moći imati djecu, a ona je za godinu dana postala majka troje djece

Ispovijesti

Rekli su joj da neće moći imati djecu, a ona je za godinu dana postala majka troje djece

Emmi Geairns (34) liječnici su rekli da ima vrlo male šanse zatrudnjeti prirodnim putem. Unatoč predviđanjima, rodila je blizance samo godinu dana nakon rođenja prve kćeri.

U veljači, samo dva dana nakon prvog rođendana svoje kćeri Harlow, rodila je blizance Noaha i Arthura. Kako prenosi Daily Mail, blizanci su došli na svijet nakon što je mislila da neće moći zatrudnjeti zbog problema s maternicom i cerviksom.

“Kada su mi s 25 godina rekli da su vrlo male šanse da ću moći imati djecu, odlučila sam se baviti karijerom. Ali kada sam upoznala svog muža, odlučili smo ipak pokušati”, kaže Emma.

Kada je po drugi puta saznala da je ponovno trudna, nije mislila da bi mogla roditi blizance. Počela je krvariti u ranim fazama trudnoće, pa se pretpostavljalo da je došlo do pobačaja.

“Išla sam na pregled da se provjeri je li sa mnom sve u redu. Tada su mi rekli da uopće nisam pobacila, da je beba živa. I ne samo jedna – čak dvije!”

Suprug isprva nije vjerovao kada mu je rekla za blizance. Zbog epidemije nije mogao biti na ultrazvuku. Bila je potpuno iznenađena kada su joj rekli da nije izgubila dijete nego će čak roditi dvoje.

“Došla sam do auta uplakana. Jamie me pokušao utješiti i rekao je da ćemo pokušati ponovno. Kada sam mu rekla da imamo blizance, mislio je da se šalim”, kaže Emma.

Emma i Jamie trenutno ne planiraju imati više djece.

“Imati troje djece mlađe od dvije godine je divno je, ali i iscrpljujuće. Za nas je troje zdrave djece pravi blagoslov, tako da sam jako sretna i zahvalna!” saharica247.site