DOKTOR DUNJIĆ UPOZORIO: Jedna stvar, koju svi držimo ispod kreveta zrači kao rendgen – A EVO ŠTA TO ZNAČI

Zdravlje

DOKTOR DUNJIĆ UPOZORIO: Jedna stvar, koju svi držimo ispod kreveta zrači kao rendgen – A EVO ŠTA TO ZNAČI

Lekar integrativne medicine dr Slobodan Dunjić upozorio na opasnu naviku koju u posljednje vrijeme svi imamo

Korišćenje mobilnog telefona samo 15 minuta dnevno je štetno za zdravlje. Držanje ovakvog uređaja blizu tela takođe je štetno zbog velike količine radijacije. Zato je spavanje blizu mobilnog telefona izuzetno opasno, ali nije jedino.

Veliki dio zračenja zapravo dolazi iz utičnice. Do radijacije iz utičnice dolazi zbog povezanosti utičnice sa celokupnim mrežnim sistemom kuće. Čak i ako ništa nije spojeno u utičnicu, ona sama proizvodi velike količine radijacije koja je štetna za zdravlje.

Lekar integrativne medicine dr Slobodan Dunjić upozorio na opasnu naviku koju u posljednje vrijeme svi imamo, a da toga uopšte nismo svjesni, čije posljedice ćemo tek osjetiti!

Dr Dunjić je objasnio da držanje određenih stvari ispod kreveta može biti štetno kao “spavanje na mašini za rendgensko zračenje”! Oko osam sati provodimo na jednom mestu, spavajući, i važno je ne samo da nam bude udobno, već i da materijali kojima smo okruženi nemaju štetno dejstvo.

“Prirodni materijali, vuna, pamuk, moramo gledati i šta držimo ispod kreveta. Sada su moderni kreveti koji ispod imaju sanduke za držanje garderobe”, rekao je on.

“Izvučemo taj sanduk, pa unutra ubacimo kesu s vakuumiranom garderobom, kupljenu kod Kineza, a one se prave od nafte. Kao da spavamo na rendgen aparatu! Ispod kreveta, neka bude samo prašina, nikako plastične kese. To su sve veoma bitne stvari, tu provedemo najviše vremena, cijeli prostor u spavaćoj sobi mora biti sa što manje tih materijala koji nam štete”, rekao je on. (novi.ba)