TUKAO IH SVAKI DAN: Karen i njena kćerka su konačno na sigurnom, zahvaljujući bajkerima koji su se pobrinuli za njih (VIDEO)

Svijet Zabava

Na neobičnom mjestu je Karenina žena potražila pomoć nakon što je godinama od svog muža dobijala silne batine, maltretirajući Karen i njihovu kćerku.

Organizacija pod nazivom BACA – Bikers Against child Abuse (Bajkeri protiv zlostavljanja djece) se brine o majkama i njihovoj djeci koja su zlostavljana, a njihov moto je da nijedno dijete ne zaslužuje živjeti u strahu.

Karen i njena kćerka sada su zahvaljujući njima na sigurnom, nisu više u strahu od agresivnog muža. BACA ima 3 hiljade članova u cijelom svijetu, a većina njih je i sama prošla kroz neki oblik nasilja.

Jedan od članova BACA objasnio je u video snimku da su tu da pomognu djeci koja se plaše na putu do škole, te ih mogu odvesti do škole i kuće, a ako treba, mogu prespavati u dvorištu kako bi se dijete osjećalo sigurnije.

Fascinira kako je ova bajkerska grupa uspjela razbiti predrasude o bajkerima. Ovi naizgled opasni momci zaslužuju sve pohvale jer imaju veliko srce.

Pogledajte i video snimak u prilogu koji prikazuje ovu dirljivu priču!