Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena! Anina i Vladova ćerka više ne želi da ćuti: Na svojoj koži sam osetila probleme…

Region

Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena! Anina i Vladova ćerka više ne želi da ćuti: Na svojoj koži sam osetila probleme…

Petra Divac, ćerka našeg proslavljenog košarkaša Vlada Divca, odlučila je da pokrene jednu lepu akciju. Pre nekoliko godina ova mlada dama otvorila je blog na kome piše o sebi, svojoj porodici, svetu, školovanju, društvenim izazovima, svemu što je interesuje.

S obzirom na to da su je roditelji usvojili kada je bila šestomesečna beba, Petra je preko Instagrama pozvala sve koji dele isto iskustvo da joj se pridruže u novom programu.

− Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena. Odlučila sam da pokrenem projekat „Usvojeni za usvojene“ zato što znam i na svojoj koži sam osetila različite probleme sa kojima se suočavamo mi koji smo usvojeni. Ako želite da sa nama podelite svoje iskustvo i probleme, ili prosto želite da vas neko čuje i razume, molim vas pridružite se našoj grupi, da u atmosferi podrške razmenimo iskustva. Nikada nije kasno da se zatraži pomoć, a verujem da mi najbolje razumemo jedni druge – poručila je u video-snimku.

Specijalni ljudi mogu da saosećaju sa našim bolom, ali jedino nas mogu razumeti oni koji su ga osetili. Podrška takve vrste, kada je neko u stanju da vas stvarno čuje i razume, sama po sebi je isceljujuća. Godine nisu važne, osećaj koji nosimo u sebi i zajedničko iskustvo je ono što nas povezuje. Zato vas sve pozivam da se prijavite u grupu podrške – istakla je Petra, a snimak je na svom profilu podelila i njena majka Ana Divac. hellomagazin.rs

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana and Vlade Divac Foundation (@fondacijadivac)