Majka nadjenula sinu ime po svom uginulom psu

Region

Majka nadjenula sinu ime po svom uginulom psu

Jedna majka je neke oduševila, a druge zgrozila kada je izjavila da je nadjenula sinu ime svom nedavno uginulom psu. Izbor imena za novorođenčad je uvijek izazovan zadatak, no jedna majka na TikToku nedavno je podijelila priču o tome kako je bez oklijevanja odabrala ime svome sinu Henryju Mylesu.

Iako se ime na prvu čini sasvim običnim, mnoge je iznenadila činjenica da je majka Ambyr ime svome sinu dala po svom nedavno uginulom psu.

”Izgubili smo psa samo dva dana prije sinova rođenja, pa smo mu dali ime po njemu. Vjerujem da imaju istu dušu”, napisala je u opisu videa koji je u kratkom vremenu pregledalo gotovo dva milijuna ljudi, a izazvao je podijeljena mišljenja. Dok su jedni smatrali da je ideja simpatična, drugi nisu bili oduševljeni.

”Nazvati dijete po psu? Ne sviđa mi se”, bio je samo jedan od komentara koji su se pojavili na društvenim mrežama nakon objave videa. novizivot.net

@hambyrger_

Lost our first baby🐶 2 days before we had our last baby👶🏼 – pretty sure they have the same soul🤍 #imcrying #imisshim #dogmom #babies #babiesanddogs #freefall #CapCut

♬ It’s Called: Freefall (Sped Up) – Rainbow Kitten Surprise