DOK JE BIO U DŽAMIJI: PRIJAVIO ŽENU DA MU JE UKRALA 36.000 EURA KOJE JE ČUVAO ISPOD TEPIHA

Region

DOK JE BIO U DŽAMIJI: PRIJAVIO ŽENU DA MU JE UKRALA 36.000 EURA KOJE JE ČUVAO ISPOD TEPIHA

Policijskoj stanici Bosanska Krupa obratio se I.M. (42) koji je prijavio djevojku N.DŽ. (30) zbog krađe novca u vrijednosti 36.000 eura.

Naime, I.M. (42) je otišao u džamiju, a u porodičnoj kući su ostali N.DŽ. (30) i njihovo dvoje maloljetne djece. Kada se vratio iz džamije, nije zatekao N.DŽ. (30) i njihovu djecu kod kuće, a kada je provjerio ispod tepiha, vidio je da mu je ukradeno 36.000 eura.

Odmah je pozvao Policijsku stanicu Bosanska Krupa kako bi prijavio nestanak novca. Na lice mjesta stigla je policijska patrola koja je obavila razgovor s I.M. (42), te je ustanovljeno da nije bilo nasilne provale u kuću. Radom na terenu, policijska patrola je pronašla N.DŽ. (30) s kojom je obavljen informativni razgovor.

Naime, N.DŽ. (30) je izjavila da je I.M. (42) fizički zlostavljao jer je, navodno, prilikom brojanja novca vidio da nedostaje par stotina eura i okrivio nju da je ukrala. Zbog svega navedenog, N.DŽ. (30) kaže da je s djecom napustila kuću i otišla kod roditelja, piše Dijasporainfo.

O svemu je obaviješteno Kantonalno tužilaštvo u Bihaću. hayat.ba