ZATEGAO KOŽU KOD HIRURGA, ALI GA SAD ČEKA JOŠ JEDNA OPERACIJA Darko Lazić se susreo sa novim mukama, ima JAKE BOLOVE

Showbizz

ZATEGAO KOŽU KOD HIRURGA, ALI GA SAD ČEKA JOŠ JEDNA OPERACIJA Darko Lazić se susreo sa novim mukama, ima JAKE BOLOVE

Darko Lazić podvrgao se operaciji zatezanja kože. On u narednom periodu mora da miruje, a njegova izabranica Katarina veoma vodi računa o njemu, što je sinoć pokazala i fotografijom na Instagramu, dok Lazića uskoro očekuje još jedna operacija.

Katarina ga je uslikala u krevetu dok jede večeru, a uz to je napisala: “Kaži mi da te žena obožava bez da mi kažeš da te žena obožava”.

– Darko je operisan, intervencija je prošla dobro. Darko se dobro oseća. Sada sledi mirovanje i oporavak od tri nedelje, koliko i pauzira sa nastupima. Posle pauze nastavlja sa nastupima i snimanjima pesama i spotova za novi album koji izlazi uskoro i sigurna sam da će se njegov trud isplatiti i da će ljudi koji vole da ga slušaju biti oduševljeni novim albumom i svakom pesmom koja će se naći na njemu – rekla je Katarina nedavno za “Blic”, a pevaču predstoji nova operacija.

On već neko vreme sve bolje hoda, a, kako je poznato, godinama nije mogao da se sasvim osloni na nogu povređenu u saobraćajki. Plašio se da potrči, ali redovni treninzi ojačali su muskulaturu i on sada ne samo da može da se osloni, nego u toj nozi oseća i snagu i stabilnost. Međutim, postoji veliki problem – rame.

– Leđa i levo rame su mi pravili problem, ali u odnosu na sve ostalo to mi je najmanje smetalo. Lepo sam se oporavljao, sve je bilo kako treba, ali sada kada sam počeo da treniram vidim da ruku ne mogu da pomeram kako treba, jako me boli – govorio je nedavno za “Republiku”.

Darko i dodao da očigledno nešto nije sraslo kako treba, pa su mu lekari rekli da mora na detaljan pregled, a onda i na operaciju, koju dugo odlaže.

Podsetimo, Darko Lazić svojevremeno se podvrgnuo operaciji smanjenja želuca, nakon koje je drastično smršao. On je skinuo 109 kilograma, a onda je rešio da zategne višak kože koji je postojao na njegovom telu.

– Izgubio sam mnogo kilograma i zbog toga mi baš visi koža. Moram što pre na operaciju zatezanja, uskoro ću sve to rešiti – rekao je pre operacije Lazić. (kurir.rs/blic/republika)