HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Bosanac napao Viki i njenog kandidata, odmah napustio studio, Saša Popović reagovao na svoj način…

Showbizz

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA! Bosanac napao Viki i njenog kandidata, odmah napustio studio, Saša Popović reagovao na svoj način…

U takmičenju “Zvezde Granda” došlo je do sukoba između Viki i Bosanca, kojem se nije svidelo kako je njen kandidat izveo numeru, na šta je pevačica odmah reagovala, što je izazvalo haos u stidiju. Bosancu se nije svidelo kako je jedan od Vikinih kandidata izveo pesmu, te se pobunio, što se njoj nije dopalo.

– Postoji standard! Znaš li otpevati Safetovu pesmu u originalu? – pitao je Bosanac, nakon čega je Viki Miljković odmah skočila u zaštitu svog takmičara:

– Pa ne može sad kad nije spreman. Ne može da peva!

Bosanac je još više pobesneo, pa se izvikao na Viki.

– Ne može se ovako skrnaviti nešto što je tradicija! Ovo je sramota! Ovo je uništavanje narodne muzike. Sram vas bilo za sevdalinke! – vikao je on.

Viki nije mogla da dođe do reči, pa se, očekivano, umešao Saša Popović kako bi barem malo okrenuo situaciju na šalu.

– Moja generacija je kriva zato što mu je ona dala tu verziju. Pogledajte mladost, Cecu i Viki i mene. Mladost, mladost kulja iz nas. Što bežiš sad?! – pitao je Bosanca koji je išao ka vratima studija.

Ana Bekuta je stala na Bosančevu stranu, pa je i ona počela da viče na Viki.

– Jednom priznaj da si pogrešila! – pobunila se Bekuta iako je Viki sve vreme negirala. (kurir.rs/informer)