Huso konačno priznao zašto je skrivao da je Dejan promijenio vjeru: Dogovorio sam sa Dalilom i Dekijem…

Showbizz

Huso konačno priznao zašto je skrivao da je Dejan promijenio vjeru: Dogovorio sam sa Dalilom i Dekijem…

Razne su reakcije nakon što je Dejan Dragojević otkrio na svom Jutjub kanalu da je primio Islam i to prije četiri godine. Mnogi su se oglasili, a jedan od njih je i Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, koji je od početka negirao da je Dejan promijenio vjeru, kada su se prve informacije pojavile u javnosti.

On je otkrio da je sve navodno slagao zbog njegove pobjede u Zadruzi i istakao da je tek nekolicina znala da je Dragojević prešao u Islam.

– Zašto sam lagao? Ufff… Pa morao sam. Nek mi svemogući Allah oprosti i ne uzme za grijeh. Mnogo sam se obradovao što je Dejan konačno priznao da je primio našu vjeru. Mi smo se još odavno dogovorili s hodžom da je najbolje da se o tome ne priča javno. Lagao sam i jer sam se s Dalilom i Dekijem dogovorio pred njihov ulazak u “Zadrugu” da se to ne spominje i ako pitate. Plašili su se da Dejan neće pobijediti ako se to sazna. Ali Allah je veliki i pobijedio je. To se znalo u Šepku, znali su i Fatija i Zumreta i Damir i svi, pa su jedva dočekali da ispričaju za novine i da se slikaju, ali nema veze. To nije bilo moje da kažem, zato sam demantovao – priznao je Huso za “Kurir”.

Podsjetimo, još dok je Dejan bio u Zadruzi krenuli su priče da je promijenio vjeru, njemu je to pitanje postavljano i u emisijama, ali je on kategorički odbijao o tome da priča ili negirao spekulacije među zadrugarima. (ekskluziva.ba)