Miljana na sahranu da mi ne dolazi! Marija Kulić precrtala ćerku iz života: Da mi jave da se BESI, pitaću ko!

Showbizz

Miljana na sahranu da mi ne dolazi! Marija Kulić precrtala ćerku iz života: Da mi jave da se BESI, pitaću ko!

Marija Kulić, kako je rekla, precrtala je iz života ćerku Miljanu Kulić. Ona je u emisiji “Pitanja novinara” u “Zadruzi” otkrila sve šta nosi na duši, a kroz suze je odgovarajući na pitanja Ivane Šopić jasno poručila da ne želi da joj najstarija ćerka dođe na sahranu.

Sukob između majke i ćerke je nastao u četvrtak veče, kada se starija Kulićka vratila u rijaliti. Ona je tada otkreila da nenad Macanović Bebica živi u njihovoj kući u Nišu, protivila se Miljaninoj vezi sa Zolom zbog čega je nastao opšti haos. Miljana je izvređala majku i poručila joj da je bolje da je umrla, a onda ju je optužila da joj je bitan samo njen novac koji se nalazi na Marijinom računu.

– Nema više ništa od sinoć. Zna moj brat kako je bilo kada nismo razgovarali 10 godina. Zna tetka kada me je uvredila, ja toj ženi nisam na sahranu išla. Od sinoć, ja živim svoj život i više me ne intresuje. Da li je Mika, Giba, niti želim da čujem njen glas, niti da je vidim. Kraj svega! Moja deca su čula sinoć, kada budem umrla, na moju sahranu mi neće doći, to mi je želja! Ja znam da je nekima drago, da su neki jedva čekali da do ovoga dođe, došlo je. Moj broj telefona, neće me odbiti na telefon. Ona za mene više ne postoji, ni ja za nju. Biće mi teško dan, dva tri, možda celog života, ali kada ja precrtam, ja u momentu i to je kraj. Da li je muž, dete, majka, otac?! Možda sam monstrum, ali sam ja takva. Ja se ne setim ocu da zapalim sveću, mene Siniša podseti. Ne zanima me, to je više to. Nekoliko puta mi je rekla: “Molim te živi”, mene će da razvlače kada umrem, idi leči se u inostranstvo da živiš zbog mene” – rekla je Marija zaplakavši, pa je nastavila:

– Imala sam nadu da živim zbog nje, sada više ne. Živim sada za sebe i za ljude koji me poštuju i vole, a ona će morati, da li na želju nečiju ili žalost, sama. Novac sam čuvala zbog kocke, više puta je rekla: “Mamice, hvala ti što si mi sačuvala”. Sačuvala sam, Željko je tu, treba za dete, ja se ne oslanjam ni na koga. Mi smo ljudi bolesni, ja ću da se trudim da radim do zadnjeg dana, kao i uvek, sa tim da obezbedim da znam da sam njega obezbedila. Dalje, kako će i šta će…

– Dete zna sve, da sačekam još malo i on da mi poraste, Tijana i Ana su velike i samostalne. Ovo nema smisla, postigla sam samo da joj sačuvam novac koji je imala. Da li će da se besi, da mi neko kaže: “Eno je tamo”, ja ću da kažem: “Ko?”. Nema od toga ništa, ja sam tako rešila u mojoj glavi. Da li će: “Mamice, budi tu za mene”, ne, ja kad budem izašla odavde, ja ovde glas ne mogu da joj čujem, a kamoli preko televizora. Nenad sedi isključivo da Siniša ne bi bio sam, dok ne dođem kući, kada budem otišla, nema potrebe više da sedi. Njemu je sa ljudske strane, sede po ceo dan. Pola posla je on završio, uvek je tu, mnogo je Siniši pomogao i meni. To što je Siniša rekao da će da pokloni, pa? On mu je spasio život – dodala je Marija, dok je Miljana slušala šta njena majka priča i plakala. (Kurir.rs/ Pink)