IMALI SU OPERACIJU SRCA U ISTOJ BOLNICI U 1 DANU: Poslije 5 godina sudbina ih opet spaja, a sad ova ljubav sve oduševljava!

Region

IMALI SU OPERACIJU SRCA U ISTOJ BOLNICI U 1 DANU: Poslije 5 godina sudbina ih opet spaja, a sad ova ljubav sve oduševljava!

Bolnica je posljednje mjesto gdje možemo očekivati da pronađemo čovjeka svog života, ali to ne važi i za Tejlor Gvines i Kolina Kobelje. Njihova priča je svjedočanstvo o snazi nade i neočekivanim načinima na koje nas ljubav može pronaći. Naime, oboma su dijagnostifikovana srčana oboljenja u mladosti i bila im je neophodna transplantacija srca kako bi mogli da nastave normalno da žive.

Givens je bila studentkinja koja je radila na svom kursu kada se iznenada suočila sa šokantnom hitnom ljekarskom intervencijom. S druge strane, Kobelja je rođen sa srčanom manom. Sudbina radi na misteriozan način, te se čini da okuplja ljude kada im je to najpotrebnije. Givens i Kobelja dobili su transplantaciju srca istog dana u istoj bolnici. Dok je Tejlor doživljavala prvu transplantaciju, Kolin se izborio za drugu. Završili su u istoj sobi za oporavak, jedan pored drugog.

– U početku zaista nije bilo romantičnih iskri, jer smo oboje bili jadni. Varnica je planula 5 godina kasnije – kaže Tejlor.

Život im je spremao drugačiji plan. Na petu godišnjicu transplantacije, Givens i Kobelja su se neočekivano ponovo sreli u bolnici, gdje su imali kontrolne preglede kod svojih ljekara. Odmah nakon njihovog susreta Kolin je pozvao Tejlor na večeru. Po prvi put od svojih operacija, mogli su da se povežu van bolnice. Zajednička iskustva o borbi za život su stvorili jaku povezanost među njima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Collin Kobelja (@collink_88)

– Bilo je slatko, jer smo morali da uzimamo lijek u isto vrijeme, isti lijek. Definitivno sam osjetio iskru, a to uopšte nisam očekivao – priznao je Givens.

Dubina njihove veze je jedinstvena.

– Bilo je sjajno početi izlaziti sa nekim kome ne morate ništa da objašnjavate. Možete samo da živite svoj život na normalan način – zaključio je Kolin.

Svako ko čuje za njihovu priču, smatra da je njima bilo “zapisano” da se pronađu i budu zajedno. Oboje djele ljubav prema knjižarama i video igricama, pri čemu je Kobelja topao i optimističan, a Givens analitična i pragmatična. Zajedno izvlače ono najbolje iz partnera i upotpunjuju jedno drugo. Nakon godina zabavljanja, vjenčali su se 2019. i sada žive u Merilendu.

– Oboje smo prošli kroz jedno od najgorih iskustava kroz koje možete proći u životu. Definitivno izgleda kao da sve drugo što nam život baci, možemo da podnesemo – rekao je Kobelja.

Uprkos stalnim zdravstvenim borbama para, oni nastavljaju da ih zajedno riješavaju. Kobelja je prošle godine dobio četvrtu transplantaciju srca, dok je Givens u remisiji od limfoma.

– Imajući ga pored sebe, ne plašim se toliko stvari, čak ni stvari poput moje smrtnosti – kaže Givens o svom mužu.

Par ostaje posvećen borbi sa svakim medicinskim izazovom i pokušava da ga prevaziđe svojom nepokolebljivom ljubavlju i privrženošću jedno drugom.

– Vidim ga kako se bori kroz ove transplantacije i napreduje, dajući mi novi osjećaj nade i svrhe – istakla je Tejlor. novi.ba