JOVANA JEREMIĆ HOĆE DA SNIMA EROTSKI FILM U NOVOM STANU: Pomenula i Acu Lukasa, morala da DIGNE KREDIT

Showbizz

JOVANA JEREMIĆ HOĆE DA SNIMA EROTSKI FILM U NOVOM STANU: Pomenula i Acu Lukasa, morala da DIGNE KREDIT

Voditeljka Jovana Jeremić renovira novi dom i kaže da će ga opremiti po poslednjoj modi, a posebnu pažnju posvetiće spavaćoj sobi, u koju će moći da uđe samo onaj pravi. Jovana za sebe kaže da je umetnica u vođenju ljubavi, priznaje da priželjkuje da snimi erotski film i otkriva da započinje muzičku karijeru!

Da li stvarno postaješ pevačica?

– Aca Lukas i ja smo baš juče o tome pričali, Saša Mirković hoće da nam nađe pesmu. Pristala sam, ali mora da bude izuzetno teška pesma – otrov, krv, vene, strast, seks, sve škorpionski! Vođenje ljubavi do kostiju, do krvi!

Šta možemo od tebe da očekujemo u spotu?

– Sve ono što je provokativno! Priželjkujem i da snimim jedan dobar erotski triler, koji će biti kultni za srpsku kinematografiju. Ja volim sve te granične stvari koje predstavljaju umetnost. Ljudi koji imaju energetski niži stepen ne mogu da me razumeju i osuđuju me. Sebe vidim kao glavnu junakinju filma “365 dana”! U međuvremenu ćeš se preseliti.

Kako će izgledati tvoj novi stan posle renoviranja?

– Imaću veliku dnevnu sobu, terasu ću zastakliti i imaću kutak za pušače. Leina soba će biti roze-bela sa izlazom na terasu. Kupatilo će biti ludilo mozga, sve od čistog mermera, sa velikim zlatnim ogledalom. U mojoj spavaćoj sobi će pojedinci priznati i ono što nisu uradili! Bogu na sud, kod Jovane na ispovest. Pored kreveta imaću tapet lava sa krunom. Samo jedan će imati pravo da spava ispod lava, onaj pravi! Imaću ormare sa ogledalima…

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Zašto baš ogledala?

– Ja sam seksualna žena, obožavam da vodim ljubav sa pravim čovekom! Uvek imam jednog muškarca, zato sam toliko posvećena i toliko volim. Vođenje ljubavi je umetnost za visoko inteligentne ljude, a za proste ljude to je vulgarizam i kurvarluk jer oni tako gledaju na to! Za mene je kurvarluk kada žena ide u isto vreme sa dva muškarca ili više njih. Ona je moralna i fizička kurva! Isto važi za lake muškarce, odmah znam da nisu za mene.

Znači, ti si umetnica u vođenju ljubavi?

– Jesam, ja sam umetnica u krevetu, u vođenju ljubavi! Zato kažu da imam čarobnu… Ja ne mogu da spavam sa nekim ako ga ne volim. Ja sam neko ko uživa i zna sve tajne vođenja ljubavi. Uvek sam imala duge veze i sa svojim muškarcima sam uživala.

Koliko si novca izdvojila za stan?

– Oko 200.000 evra! Želim da se zahvalim svim prijateljima koji mi pomažu da ga opremim. Dobiću pločice od čistog mermera i stočiće, dali su mi povoljne cene, a mnogo toga je gratis. Opremu za svoje kupatilo izabrala sam u Empromu, firmi koja prodaje najluksuzniji materijal u Beogradu. Život je čudo, pošalje ti dobre ljude koji znaju da cene ženu koja je časna, poštena i borac kao ja. Zaradila sam mnogo novca sa samo 32 godine, ali samo renoviranje je izuzetno skupo! Svu ušteđevinu i svaki dinar koji zaradim ulažem u ovaj stan, koji je bio izuzetno skup i jedan deo je morao da ide na kredit. Brzo ću ga otplatiti, zato radim dan i noć. Zadovoljna sam radovima, cilj mi je da stan bude useljiv već 1. juna.

Da li se sama boriš kroz život ili ti neko pomaže?

– Sama se borim, bar za sada. Nemam nikoga da mi otplati ni deo kredita! (Espreso/Informer)