Petra (30) iz Zagreba opalila muža svijećnjakom po glavi: ‘Posvađali se tko će izvesti psa’

Ispovijesti

Petra (30) iz Zagreba opalila muža svijećnjakom po glavi: ‘Posvađali se tko će izvesti psa’

Policiju je pozvao vlasnik stana te je žena odmah uhićena, a mužu je pružena prva pomoć. Policija je otkrila kako su mu se na odjeći vidjeli tragove krvi…

Tridesetogodišnja Petra iz Zagreba, u siječnju ove godine u stanu, oko 9:30 opalila je nevjenčanog supruga (34) metalnim svijećnjakom po glavi nakon svađe oko toga tko će izvesti psa u šetnju, piše Danica.hr.

– Nakon prepirke s izvanbračnim suprugom prvo ga je ogrebala po licu i vratu, nakon čega ga je metalnim svijećnjakom udarila u područje stražnjeg dijela glave, uslijed čega je muž zadobio povrede u vidu rane razderotine na zatiljnom dijelu glave duljine 2,5 centimetara – piše u optužnici.

Policiju je pozvao vlasnik stana te je Petra odmah uhićena, a mužu je pružena prva pomoć. Policija je otkrila kako su mu se na odjeći vidjeli tragove krvi. Djevojka je tvrdila kako se samo branila.

– Prepirali smo se oko šetnje psa, oboje smo krivi. Ogrebala sam ga, ali to sam učinila u obrani, i također je točno da sam ga nekim svijećnjakom udarila po glavi. Radi se o nekom svijećnjaku od lima koji se nalazio na stolu. Ali on me grebao, držao za lice i vukao po podu, nije me gušio. Prestali smo kad je stanodavac kucao na vrata, a potom je pozvao i policiju – navodi se dalje.24sata.hr