Neka dela govore o meni”: Tea Tairović otkrila dugo čuvanu tajnu, mnogi se pitaju S KIM TO RADIŠ?

Showbizz

Neka dela govore o meni”: Tea Tairović otkrila dugo čuvanu tajnu, mnogi se pitaju S KIM TO RADIŠ?

Mlada folk zvezda Tea Tairović uveliko radi na albumu koji će biti uvertira za njen koncert ovog leta na Tašmajdanu.

“Novi album pod nazivom “Balerina” izlazi u maju. Na albumu se nalazi 10 pesama, a ona po kojoj album i nosi ime je duetska”, rekla je uzbuđeno Tea, pa dodala:

“Još mnogo toga bih mogla da kažem o tome šta ćete na ovom albumu čuti, ali ću, kao i uvek, pustiti da dela govore za mene”.

Posle objave usledili su komentari njenih pratilaca, a svi sa nestrpljenjem iščekuju da čuju nove pesme.

“Pa ja ne mogu to sačekati. Prošle godine sam sve tvoje pesme vrtela na poslu i ništa mi nije bilo teško da uradim. Volim tvoj stil muzike, a i tebe”. “Osećam svetsko čudo da se desi, Tea ima kao tornado da odnese sve”, “Kraljica Srbije i Bugarske”, samo su neki od komentara ispod objave, dok su mnogi pogađali s kim snima duetsku pesmu:

“S kim to radiš?”, “Sa Sanjom Vučič?”… “Pesme, album, koncert, rođena je ona za binu, kad kažeš Tea već se zna da je najbolja”.

Inače, ljubitelji Teine muzike imaće prilike da je čuju 17. juna na Tašu, kada će održati solistički koncert, za koji se traži karta više.

Ulaznice za Tein koncert su u prodaji, a verni fanovi sa nestrpljenjem iščekuju da čuju kako dosadašnje hitove ove atraktivne Novosađanke, tako i pesme sa albuma “Balerena” koji će biti objavljen pre koncerta. kurir.rs

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tea Tairović (@tea_tairovic)