Kao Grom Iz Vedra Neba: Ceca Napustila Zvezde Granda

Showbizz

Kao Grom Iz Vedra Neba: Ceca Napustila Zvezde Granda

Odluka Cece Ražnatović šokirala čelnike Granda

Članovi žirija šoua Zvezde Granda često ulaze u verbalne sukobe, a to se desilo i ovaj put, te su se sukobili Ana Bekuta i Viki Miljković, a kasnije i Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili.

Naime, prvo je Viki „digla frku“ nakon što njen takmičar nije dobio glas od Ane Bekute, te se direktno obratila Saši Popoviću.

– Opšte je poznato da ovaj levi deo žirija kada su moji kandidati u pitanju ume da ošeteti, ume da kazni. Dala je glas kandidatu zato što je Snežanin, a kada je moj neće da da glas – rekla je Miljkovićeva.

Bekuta nije želela da se svađa sa koleginicom, samo joj je kratko poručila da „sujetu ostavi kod kuće“.

Slična situacija se kasnije desila i sa Cecom i MIlijem, ali za razliku od Miljkovićeve, pevačica je jasno rekla šta joj smeta i napustila studio Granda:

– Očigledno Mili ima neki problem sa tim. Obesi mačku o rep, ne čuješ puls publike. Mi smo ovde zbog publike i ova deca. Ma, ajde Boga ti. Nule ste – rekla je Ceca.

Saša Popović je molio Cecu da se vrati na svoje mesto, ali ona to nije učinila, šta se dalje dešavalo i da li je Ražnatovićeva zaista napustila emisiju, gledaoci će imati priliku da vide već u subotu na televiziji Pink. (EKSKLUZIV)