KĆERKA SVJETSKI POZNATE PJEVAČICE: Morala sam POBJEĆI od nje, pravi je “control freak”

Region

KĆERKA SVJETSKI POZNATE PJEVAČICE: Morala sam POBJEĆI od nje, pravi je “control freak”

Lourdes Leon, Madonnina 26-godišnja kćierka, u nedavnom je razgovoru za Interview progovorila o svom odnosu s majkom, nazvavši je “control freakom”. Madonnina prvorođena kći otkrila je da se ponekad osjećala da je guši majčina stalna potreba za kontrolom.

-Moja mama je takav ‘control freak’ i kontrolirala me cijeli život. Morala sam se potpuno odvojiti od nje čim sam završila srednju školu-otkrila je Lourdes.

Lourdes je u mladosti tražila finansijsku neovisnost i navodno je sama plaćala školarinu za koledž te kasnije unajmila stan u Brooklynu. Unatoč tome što osjeća potrebu da bude neovisna, izjavila je da cijeni trud i predanost svoje majke.

-Ona je vjerojatno najmarljivija osoba koju sam ikad upoznala- dodala je.

Madonna je 2017. u intervjuu za magazin People progovorila o izazovima s kojima se suočava dok joj djeca odrastaju.

-Imala sam smiješnu predodžbu da se djeca nauče brinuti sama za sebe kad ostare i postaje lakše. Ali zapravo što su starija, to postaje veći izazov, jer sada postaju odrasli i stvarno im je potrebno vodstvo-rekla je.

Madonna je također podijelila svoju jasnu filozofiju roditeljstva, izjavivši: “Ja sam glavna! Ja sam šef!” te je otkrila da preuzima ulogu “lošeg policajca” i da je ona ta koja djeci govori “ne”. “Prihvaćam tu ulogu. Nisam popularan roditelj.” hayat.ba