NAJPAPRENIJE KUĆE NA NAŠOJ ESTRAD! Najskuplja 4.000.000 €, u dvorištu BAZEN, DŽAKUZI, PALME, NJENA je ograđena BODLJIKAVOM ŽICOM

Showbizz

NAJPAPRENIJE KUĆE NA NAŠOJ ESTRAD! Najskuplja 4.000.000 €, u dvorištu BAZEN, DŽAKUZI, PALME, NJENA je ograđena BODLJIKAVOM ŽICOM

Mnogi poznati pevači preko društvenih mreža, kao sav normalan svet, pokazuju svoje domove u kojem nalaze mir i pune energiju za nastupe.

Pevač Saša Matić može da se pohvali vilom na Košutnjaku u diplomatskom naselju, luksuznim stanom, dvorcem iz 18. veka u crnogorskom Perastu.

Đani i njegova supruga vole da se razbacuju novčanicam i veličaju svoje bogatstvo. Pevač je kupio tri stana na kredit i dok u jednom živi sa suprugom Slađom, druga dva su za sinove. Stan Slađe i Đanija ima 100 kvadrata i vredan je oko 460.000 evra, dok stanovi za sinove košta po 290.000 evra.

Vera Matović nenametljivo ulaže u antikvitete i kažu da je njena vila jedna od najpozantnijih građevina. Njena vila na Dedinju vredi 4 miliona evra.

Vila Jelene Karleuše, kako se pisalo, vredi 2.500.000 evra. Pevačica sa ćerkicama živi u vili koja je pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju, a velelepna kuće je ograđena bodljikovim žicom, koja sprečava neželjene goste, ogromne krošnje drveća skrivaju od znatiželjnih prolaznika i pogleda.

– Imamo deset kupatila jer u većinu i ne ulazim. Moja oaza je specijalno projektovan garderober od 250 kvadrata, koji poseduje i saunu, kupatilo, deo za odmaranje, vešernicu, stan za zaposlene. Po mojim željama i nacrtima napravila sam deo koji je meni bitan i zbog posla i zbog lične satisfakcije – otkrila je jednom prilikom Jelena.

Vila Svetlane Cece Ražnatović na Dedinju vredi 2,5 miliona evra, a i pre nekoliko godina ju je renovirala, u šta je uložila

Pevač Haris Džinović uživa u velelepnoj vili od 930 kvadratnih metara, koja je koštala više od dva miliona evra, a koju je gradio pune četiri godina na Senjaku.

Mile Kitić ima u vlasništvu prekrasnu vilu na Lekinom brdu, u kojem je napravio bazen u sred kuće, a sve je sređeno sa velikim ukusom, ima i teretanu, a poseduje i plac na Dušanovcu za koji se većina bori.

Goran Bregović ima nekoliko nekretnina širom bivše Jugoslavije, a samo vila na Senjaku je vrednosti 3,6 miliona evra.

Lepa Brena ima vili na Bežanijskoj kosi koja vredi 1,8 miliona evra.

Miloš Bojanić je vlasnik dvorca od 1.500.000 evra, a ima i hotel na moru Pevač i rijaliti-zvezda Miloš Bojanić vlasnik je nekoliko preskupih nekretnina, a na vrhu spiska su njegova luksuzna kuća sa bazenom nadomak Sremske Kamenice, kao i kuća u Baošićima, koju ima skoro tri decenije, a koju je maltene pretvorio u hotel.

Nataša Bekvalac poseduje velelepno imanje u Čeneju, u blizini Novog Sada. Čitavo imanje prostire se na 3.500 m2, a sama kuća ima 400 m2. Pričalo se da je u nju uložila 200.000 evra. Sagradila je i bazen, a oko kuće drveće pravi debeo hlad. Imanje je ograđeno zelenom ogradom, nema komšija u blizini, pa joj je tako obezbeđena privatnost.

Seka Aleksić je, daleko od gradske gužve, sebi sagradila dom iz snova, pa neretko i na Instagramu objavljuje fotografije sa ovog velelepnog imanja. Pre dve godine, ekipa emisije “Paparazzo Lov” snimila je pevačicinu ogromnu vilu iz vazduha pre dve godine, te se iz svih uglova može videti kako izgleda pevačicina oaza mira. Seka je, podsetimo, 2009. godine na placu od skoro 100 ari, u blizini Stare Pazove, počela da gradi, kako ga je nazvala, svoj dvorac iz snova. Vila sa bazenom, koja, kako se priča, vredi oko 500.000 evra. kurir.rs