JOŠ JEDNA AFERA MITO DRMA ZVEZDE GRANDA! Član žirija sam priznao da je upleten u SKANDAL: Mi znamo koji je naš ZADATAK

Showbizz

JOŠ JEDNA AFERA MITO DRMA ZVEZDE GRANDA! Član žirija sam priznao da je upleten u SKANDAL: Mi znamo koji je naš ZADATAK

U medijima se pojavila informacija kako Đorđe David navodno uzmina novac od takmičara “Zvezda Granda”, zbog čega se on odmah oglasio i demantovao sve navode. Đorđe David bez dlake na jeziku progovorio je o navodnom uzimanju mita od takmičara u “Zvezdama Granda”.

– Imamo novi lonac koji je spakovan prije neki dan, ali neću da imenujem. Optužuju da sam ja od očeva uzimao pare, a da sam sa djevojkama imam latentne flertove, to je van pameti! Sve je lako za provjeriti, pa svi znamo ko su momci i djevojke koji su prošli kroz takmičenje, pa evo okrenite njih i roditelje njihove. Da li mislite da bi Popović budalu koja radi takve stvari držao dva minuta iza kulisa. Bilo bi samo “Majstore tamo su vrata i putuj!” – rekao je Đorđe David.

Na pitanje koji je motiv za takvo namještanje, Đorđe je samo kratko poručio:

– Mislim da ovo takmičenje opstaje mnogo dugo i nije im jasno kako jer u koji god lonac da se stave “Zvezde Granda” zadržavaju svoj pečat. Popović je mastermajnd u cijeloj priči i nepogriješivo tačno vodi cirkus, a mi kao zvijeri u cirkusu znamo tačno koji je naš zadatak – istakao je pjevač.

Podsjetimo, nedavno je kao bomba odjeknula vijest da je Snežana Đurišić primala mito od učesnika, što je pjevačica odmah demantovala. Kurir.rs/Grand