“JA SAM MUŠKO U TELU ŽENE!” Rada Manojlović kreči, buši, otpušava cevi i popravlja traktore: Ovo niste znali o pevačici

Showbizz

“JA SAM MUŠKO U TELU ŽENE!” Rada Manojlović kreči, buši, otpušava cevi i popravlja traktore: Ovo niste znali o pevačici

Pevačica Rada Manojlović otkrila je da ume sa alatom i da neretko obavlja muške poslove po kući.

– Nema posla koji ne znam da uradim . Pre nekoliko dana sam bušila rupe u zidu i odlično se snalazim s bušilicom! Čak umem i da krečim – kaže pevačica i dodaje da je muško u telu žene: “Umem da popravim traktor i sve po kući, a svemu tome me je naučio tata,čak i da bušim rupe u zidu, krečim, otpušavam kanalizacione cevi…”.

– Nisam muškarača, veoma sam ženstvena, ali umem da uradim sve što i jači pol! Otac Rade ceo život ima radionicu, a ja mu pomažem. Napravio je našu kuću u Četerežu! Za razliku od njega, ne znam da zidam, ali zato umem da popravim kola, traktor, razumem se u elektriku, bravarske radove – kaže Rada i dodaje da sve sama popravlja u stanu.

Manojlovićeva je vredna i za praznike, jer tokom cele godine ima zakazane nastupe. Zato dugo nije slavila Prvi maj, niti bila na uranku.

– Rado bih se vratila u srednju školu, kad sam slavila sve praznike. Redovno sam išla na uranak. Skupilo bi se društvo iz tri sela i usred noći smo odlazili u šumu gde smo slušali muziku, pevali i, naravno, jeli roštilj. To pamtim kao nešto najlepše. Bilo je i onih koji bi se opustili i cugnuli, ali ja nisam tada pila alkohol. I sada samo nekad popijem tatin liker ili domaću dunju, ali samo s njim – priča pevačica i otkriva planove za praznik:

– Ove godine baš za Prvi maj snimam spot! Eto, za mene nema odmora. Pesma mora da izađe na Đurđevdan! Tad je euforija oko jedne od najvećih srpskih slava, koju pominjem u pesmi – zaključuje ona. (Kurir.rs/Informer)