Prije nego je uklonjen profil na Instagramu, ubica Uroš objavio ovo: Prangijam na keca! (FOTO)

Region

Prije nego je uklonjen profil na Instagramu, ubica Uroš objavio ovo: Prangijam na keca! (FOTO)

Pucao je u djecu, mladiće i djevojke, a koristio je automatsku pušku. Uroš Blažević pucao je noćas iz automatske puške i ubio osam osoba dok je 14 ranjeno. Jezu izazivaju komentari koji su se našli na njegovom profilu, ali i postove koje je Blažević sam objavljivao.

Ljudi su ubrzo primijetili fotografiju na njegovom Instagramu na kojoj je između ostalog stajala jeziva poruka “Prangijam na keca”. I dok ima mnogo onih koji ga vrijeđaju zbog krvavog pira, ima i onih zbog kojih su se mnogi zapitali gdje se nalazi srbijansko društvo.

Uroš Blažević je iz svog automobila nasumično pucao na ljude i ubijao ih. Pucao je u djecu, mladiće i djevojke, a koristio je automatsku pušku. Kako se može vidjeti na društvenim mrežama je objavio i snimak kako se kupa u zaleđenom jezeru ili rijeci i na kom je označio Kristijana Golubovića i u kom govori da je “mali Kristijan”.

Njegov heroj, ako je suditi po njegovim objavama na društvenim mrežama, bio je Kristijan Golubović, osuđivani kriminalac koji je više godina života proveo u zatvoru nego na slobodi. avaz.ba