Napala KOMŠIJE jer sede u dvorištu, pa šokirala sve: “Kad god kao čovek sednem napolje, oni rade OVO”

Ispovijesti

Napala KOMŠIJE jer sede u dvorištu, pa šokirala sve: “Kad god kao čovek sednem napolje, oni rade OVO”

Pored toga što su zasadili cveće tamo gde joj ne odgovara, još jedna njihova navika je razbesnela Svi volimo da imamo svoj lični prostor koji nam pripada i očekujemo da nam ga niko ne ugrožva. Ipak, nekada pomalo pobrkamo lončiće, pa očekujemo više od onoga što je realno da posedujemo.

Tako je jedna anonimna žena podelila svoju ispovest u kojoj je otkrila da joj smeta što njene komšije koriste sopstvenu baštu, a njena objava izazvala je pravu debatu. Naime, ona je na jednom forumu pitala da li je nerazumna što je uznemirena zbog svojih novih komšija koje su se uselile pre nekoliko meseci. Ona je objasnila da su novi susedi postavili puzavice duž zajedničlke ograde, pa smatra da to može da nanese štetu njihovom imanju.

Ona je u svom postu napisala:

– Nove komšije su se uselile pre nekoliko meseci. Imaju veliku baštu koja se naslanja na našu manju baštu, a deli ih ograda.

Kada smo se uselili, pre šest godina, proveli smo sate čisteći bršljan koji se proširio po našoj bašti, ali primetili smo da sada ponovo raste kroz našu ogradu i polako razara letvice na ogradi.

-Reći ću im da uklone puzavice sa naše ograde jer je to prilično stara ograda i ako i dalje bude držala biljke, uskoro će pasti.

Štaviše, ova žena takođe veruje da njeni susedi „slušaju“ razgovore, jer tvrdi da su uvek kopali zemlju i sadili cveće kada su ona i njena porodica u bašti.

– Imamo vidikovac u svom vrtu koji je blizu ograde i kad god sednem kao čovek napolje, sa svojom porodicom, oni kopaju i sade drugu stranu ograde i slušaju naše razgovore. Upravo su podigli vidikovac pored ograde gde nam se nalazi roštilj. Shvatam da je to njihov vrt i da mogu da rade šta im se sviđa, ali pošto je to veliki vrt, zašto moraju da imaju sve pored našeg? – upitala se ona.

Na čijoj ste vi strani? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)