Policajac Iz Srbije Udomio 17 Djece: Njegova Ljubav Prema Djeci Je Predivna

Region

Policajac Iz Srbije Udomio 17 Djece: Njegova Ljubav Prema Djeci Je Predivna

Posebno je ponosan što sa svima održava komunikaciju i nakon što odu, a jedno dijete je i krstio. Policajac iz Srbije je do sada udomio 17 djece. U njegovu obitelj dolaze djeca različitih uzrasta, beba, ali i stariji. Već godinama svakodnevno oblači policijsku uniformu i brine se o sigurnosti svojih sugrađana. Ovoga puta, Somborac Miladin Banjac pohvaljen je zbog svog osobnog podviga. Kroz njegovu udomiteljsku obitelj je prošlo 17 djece.

Miladin Banjac je, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a rekao da se udomiteljstvom počeo baviti u veljači 2012. godine kada je u njegovu obitelj došlo dijete od šest mjeseci. Ističe da dolaze djeca različitih uzrasta, bebe, ali i stariji. Kako je rekao, obično u jednom trenutku brinu o jednom djetetu, kako bi mu mogli pružiti svu pažnju, ali bilo je i slučajeva da je tu više djece istovremeno – najviše četvero.

Posebno je ponosan što sa svima održava komunikaciju i nakon što odu, a jedno dijete je i krstio. Prema njegovim riječima, najteži su rastanci, ali mu je drago kad vidi da djeca idu u dobru obitelj gdje će dalje nastaviti život. Na pitanje koji je posao teži, policajca ili udomitelja, Miladin je rekao da oba posla zahtijevaju mnogo odricanja i obaveza, ali da je udomiteljstvo ipak teže.

Nedavno je dobio i priznanje od ministra unutarnjih poslova. Zahvalan je na tome, ali, kako navodi, najvažnija mu je dječji zahvalnost i njihova želja da dođu opet da ga vide Miladin Banjac je rekao da udomiteljstvo zahtijeva da se uključi cijela obitelj, a njemu mnogo pomažu supruga i dvije kćerke. (saharica247.site)