Jovana Jeremić umalo pokazala previše: Voditeljka nije mogla da se obuzda tokom plesa!

Showbizz

Jovana Jeremić umalo pokazala previše: Voditeljka nije mogla da se obuzda tokom plesa!

Sada već tradicionalno, Jovana Jeremić svakog vikenda u pauzi snimanja emisije snimi video snimak u kome svaki put pokaže nešto novo. Voditeljku smo imali priliku da vidimo u različitim izdanjima kada je stajling u pitanju. U današnjoj emisiji izabrala je jednostavno bijelu haljinu koja otkriva svaku liniju njenog tijela, ali na sebi ima i komad čipke.

Jovana je kombinaciju razbila crno tigrastim cipelama koje nije zapostavila u krupnom kadru. Takođe, nije zapostavila ni svoje tijelo koje redovno pokazuje u više varijanti, a ovoga puta je otišla korak dalje iako smo mislili da je to već učinjeno.

Naime, Jeremićeva je flertovala sa kamerom i usred zavodljivog hoda, podigla je nogu na stolicu kada je sijevnuo donji veš ali u suprotnom kadru od objektiva. Kada se okrenula ka kameri i sjela, pažljivo je držala bruku na intimnom mjestu kako ne bi u fokusu bilo ono što ne treba.

Jedno je sigurno, jači spol je više puta pregledao ovaj snimak kako bi pokušao da uhvati Jovanin trenutak nepažnje kada će se vidjeti ono što ne bi smjelo. Izvor: Kurir