Zvezdan se unervozio nakon što je Mitrović rekao da nema više Zadruge! Od muke počeo da peva i jede ubrzano!

Showbizz

Zvezdan se unervozio nakon što je Mitrović rekao da nema više Zadruge! Od muke počeo da peva i jede ubrzano!

Vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, ušao je u Belu kuću među zadrugare, kako je i najavio putem svog tviter naloga. Ovom prilikom okupio je sve za crnim stolom, te im se obratio.

Odlučio sam da ovaj program nastavimo. Moramo da nastavimo tako što ćemo biti malo drugačiji. Ne zato što smo mi krivi, bićemo malo drugačiji iz razloga što me je danas zbunilo, pročitao sam preko 1300-1400 poruka koji su mi slali razni, ali me je zbunilo što su iz prve dve grupe bile poruke podrške sa pojedinim kritikama, ali se desilo da su simetrične sa porukama koje su dobronamerne sa ljudima koji su šetali na ova dva protesta. Farma je bila sa tolerancijom nula kada su fizički kontakti u pitanju i kada su preozbiljni verbalni dueli u pitanju, “Zadruga 1,2,3 i 4” skoro da je bila nulta tolerancija, a da se u petoj i šestoj sezoni to opustilo i da je to skoro nepostojeće. Ovi što nas napadaju ne sppominju kao krivce roditelje, tiktok, “Južni vetar”, ali je sve to nevažno jer ne misli svako da je “Zadruga” maksimalno kriva, sve su oni to ispolitizovali. Voleo bih da kažem, ne svi, nego ti koji se zovu lideri, znam ih jer sam se borio protiv njih, neki od njih su nam i novinarke prebijali. Ono što od vas očekujem, imate još dva meseca. Glupo je da honorari koje ste zaslužili – priča Željko i dodaje za kraj:

– Tolerancija za fizičke kontakte će biti nulta, propada vam ceo honorar. Mogu i da vas zamolim za jednu drugu stvar a to je da vaše sukobe, koji su prirodna stvar…Ovo je šou u kome ljubavni odnosi treba da budu noseća kategorija i da se na toj platformi grade odnosi, pa i sukobi – rekao je vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović.

Nakon što je Mitrović izašao iz Zadruge, Zvezdan je bio jako nervozan, čak je počeo i da peva, a onda je otišao u izolaciju i jeo ubrzano od nervoze.

– Imaju oni još četiri meseca da razmisle, biće verovatno nešto novo – rekao je Zvezdan, ali očigledno razočaran.

S obzirom šta je sve radio u proteklih par meseci očekuje se da novi format rijalitija bude bez njega. (e-turneja.com)