Posvađale se prije 2 nedjelje, a sad je iz*ola šestarom: Detalji napada u školi u Zrenjaninu!

Region

Posvađale se prije 2 nedjelje, a sad je iz*ola šestarom: Detalji napada u školi u Zrenjaninu!

U Osnovnoj školi “2. oktobar” u Zrenjaninu došlo je do incidenta kada je učenica sedmog razreda, rođena 2009. godine, kako je potvrdila zrenjaninska policija, šestarom u predjelu leđa, blizu vrata, ubola godinu dana mlađu učenicu šestog razreda, rođenu 2010. godine.

Na svu sreću, povrijeđena učenica zadobila je samo lakšu tjelesnu povredu i nakon razgovora sa psihologom i ukazane medicinske pomoći u Urgentnom centru, puštena je na kućni oporavak.

Djevojčica koja je izvršila napad šestarom, istražnim organima dala je izjavu, a prema nezvaničnim izvorima, policiji je rekla da je motiv napada bila svađa još od prije dvije nedjelje, a da je danas bio prvi dan kada je nastavnica učenicima sedmog razreda napomenula da za čas geometrije u školu ponesu šestare.

Ona je to iskoristila i napala godinu dana mlađu drugaricu iz škole.

Takođe, nezvanični izvori prenose još dva događaja nasilja u najavi, u jednoj zrenjaninskoj osnovnoj školi učenik je prijetio da će ubiti učiteljicu, pa je intervenisala policija i privedeni su i učenikovi roditelji, a po svemu sudeći u sklopu igrice KK koja ovih dana kruži društvenim mrežama, kod učenice šestog razreda osnovne škole u Zrenjaninu, pronađen je spisak učenika, koje je planirala da navodno napadne. Izvor: Novosti.rs