Tamari Đurić spao otok nakon operacije, pa pokazala novo lice izbliza: Nekima je odvratno, a drugima prelijepo!

Showbizz

Tamari Đurić spao otok nakon operacije, pa pokazala novo lice izbliza: Nekima je odvratno, a drugima prelijepo!

Starleta Tamara Đurić, koja je po sopstvenom priznanju na licu i tijelu do sada imala “barem 100 intervencija”, nedavno je boravila u Turskoj, kod hirurga poznatog našim domaćim pjevačicama i starletama, i kod kojeg je bukvalno promijenila lični opis.

Tamara se po povratku u Srbiju oglasila na društvenim mrežama, pokazala da “nije ista žena” koja je otputovala u inostranstvo na operaciju, a ubrzo po spadanju otoka je krenula na masaže, kod frizera… i sve to objavila na Instagramu.

Na jednom od snimaka se vidi da Tamara ima obrve do pola čela, nikad dužu bradu, ali i nikad izraženije jagodice. Ispod jagodice i na očima su i dalje vidljive modrice, koja je potom pokrila kada je otišla kod frizera. Pojedini pratioci su joj ostavljali komentare “da nikad dužu bradu nisu vidjeli” i pitali se “ko je taj hirurg koji je to sve napravio”, kao i da im je “teško i da ih boli da je gledaju”, dok su joj drugi poručivali da je prelijepa i da je uradila pravu stvar.

Podsjetimo, Tamara je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija gr*di i to sa samo 18 godina.

– Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uvjerenje psihijatra, iako sam bila punoljetna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori željeli da znaju zbog čega jedna mlada djevojka želi da radi gr*di – rekla je Tamara jednom prilikom za “Informer”. (ekskluziva.ba)