JK POBESNELA NA TAMARU JER PLJUJE PO PEVAČIMA: “Gremlin iz noćnih mora da ĆUTI” Žestoko udarila po starleti

Showbizz

JK POBESNELA NA TAMARU JER PLJUJE PO PEVAČIMA: “Gremlin iz noćnih mora da ĆUTI” Žestoko udarila po starleti

Jelena Karleuša pobesnela je na Tamaru Đurić koja je iznela svoj stav o pevačicama. Starleta je naime, izjavila da pevači nisu merodavni da govore o tome da li društvene mreže treba da postoje ili ne, što je Karleušu izrevoltiralo.

– Gologu*e pevaljke sada pričaju da ne treba da postoji Instagram, a neke u svojim spotovima imaju scene u kojima pucaju i melju mozak. Uglavnom ku*ve pričaju o poštenju. Pevači treba da se bave samo pevanjem – rekla je Tamara.

Na ove njene reči, pop zvezda joj je brutalno odgovorila na Instagramu.

– Vreme je da stanem u odbranu svojih koleginica i cele branše. Svako nebitan, bez škole i zanimanja i ikakvog moralnog pokrića na Balkanu daje sebi za pravo da vređa jednu pevačicu, žensku muzičku zvezdu. Način na koji se pevačice u Srbiji vređaju, omalovažavaju i nazivaju pogrdnim imenima nigde u svetu nema. Ovde svaki pas može da digne nogu i popiša, svaka nakaza da priča o izgledu pevačica, a svaki ološ da sudi o moralu javnih ličnosti. Pevačice u našoj zemlji su profesija ravna boksu! Mi smo kao vreće za udaranje i istresanje, meta svake isfrustrirane budale. Balkan ne poštuje velike ženske zvezde u šoubiznisu. Bravo za Nadicu Ademov, a gremlinim aiz noćnih mora se ne ćuti – napisala je pevačica. (Kurir.rs)