JA SAM ONA ŽENA KOJA JE IZABRALA LJUBAVNIKA UMESTO DECE: Evo zašto sam sebi dozvolila veliku grešku zbog koje se kajem

Ispovijesti

JA SAM ONA ŽENA KOJA JE IZABRALA LJUBAVNIKA UMESTO DECE: Evo zašto sam sebi dozvolila veliku grešku zbog koje se kajem

Ispovest žene koja je izabrala ljubavnika umesto dece mnoge je iznenadila, a evo zbog čega se najviše pokajala.

Majka po imenu Deri Roboinson iznela je bolnu ispovest pre nekoliko godina i otkrila mračne detalje iz svog života. Naime, Deri Robinson je nakon razvoda izabrala da živi s novim dečkom, a ne sa svojom decom. Dakle, izabrala je tadašnjeg ljubavnika umesto dece.

Deri je nakon afere koju je imala odlučila da se razvede od supruga i napusti troje dece. Njena ćerka koja je tada imala jedanaest godina otišla je da živi s ocem, da bi se nakon nekog vremena preselila. U tom periodu, Deri je počela da gubi kontakt s decom. Međutim, osam godina kasnije ćerka je odlučila da oprosti majci i otpočne novi život s njom. Deri priznaje kako je na početku bilo teško da se prilagodi svojoj ćerki, ali ono što joj je sada najvažnije je da je ona ponovo s njom.

Ona se priseća vremena kada je javno pričala o svom privatnom životu i kada ju je cela Britanija mrzela. – Ispričala sam sve… kako sam se zaljubila u nekoga u koga ne bi trebalo, kako sam nakon toga napustila supruga Majkla s kojim imam troje dece. Najmlađa Nel, koja danas jedina živi ponovo sa mnom, bila mi je najteži udarac. Na početku Nel je živela s ocem, vrlo blizu mog novog doma i često sam je viđala. Kasnije oni su se preselili u predgrađe i počele smo polako da gubimo kontakt. Viđale smo se samo jednom nedeljno, a to sam pravdala njenim obavezama oko škole i moja ćerka je postala stranac, a sve to jer sam dozvolila da se zaljubim u drugog muškarca.

– Sve se promenilo kada sam se razbolela. Otkrila sam da imam rak dojke i nažalost, tek sam tada shvatila koliko je bilo teško mojoj ćerki. Morala je da balansira između bolesne majke, njenog novog partnera i oca. Naša dva sina su uveliko imali svoje živote i živeli u inostranstvu. Tada se desilo čudo, ona mi je pružila drugu šansu i doselila se u naš novi dom. Ni za koga ovo nije bilo lako, ali imali smo dovoljno tolerancije jedni za druge. Sada samo mogu da kažem da sam zahvalna jer mi je pružila drugu šansu. Jednom sam dozvolila da izgubim svoju decu, ali drugi put to sigurno neću – ispričala je ona, prenosi Super žena. (stil.kurir.rs)