Kćerka Elme Sinanović se udaje za šeika u Kataru! Pjevačica oduševljena misterioznim bogatim zetom, poručila samo jedno!

Showbizz

Kćerka Elme Sinanović se udaje za šeika u Kataru! Pjevačica oduševljena misterioznim bogatim zetom, poručila samo jedno!

Posljednjih dana na estradi su sve glasnija šuškanja da se Hulija Sinanović, kćerka pjevačice Elme Sinanović, udaje, i to ni manje ni više nego za bogatog šeika u Kataru. Prema priči jedne od Elminih koleginica koja je zamolila za anonimnost, pjevačica je oduševljena budućim zetom, ali za sada je misteriozna i o detaljima svadbe svoje kćerke ne želi da govori javno kako se nešto ne bi izjalovilo.

– Elma je oduševljena budućim zetom, šeikom iz Katara. Tamo su svi očarani Hulijinom ljepotom. Tretiraju je kao princezu. Oni se zabavljaju već neko vrijeme i odmah su svi znali da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo. Hulija je sada na relaciji Katar-Srbija, ali će se u nekom trenutku skroz preseliti tamo. Elma i Hulija su jako vezane. Elmi je najvažnija njena sreća i uvijek je podržavala njene izbore, pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio. Uskoro će i sama posjetiti Katar. Elminu mezimicu javni život ne zanima pretjerano, iako je veoma talentovana za muziku. Prije nekoliko godina je snimila i duet s majkom koji je dobro prošao u javnosti, ali ona je odlučila da krene drugim putem. Pravi je zvrk, obožava da mijenja imidž, a fizički mnogo liči na Cecu Ražnatović, pa se i sama Elma često šali s prijateljima da ima jednu Cecu u kući – završava izvor.

Pozvali smo Elmu kako bismo čuli njen komentar na ovu informaciju, ali je ona bila nedostupna. Ipak, sama pjevačica je prije nekoliko dana za medije priznala da uskoro odlazi za Katar i da je već na strani svog budućeg zeta.

– Jao, udaće se Hulija valjda. Samo znam da ću biti na strani svog budućeg zeta. Podržavam ga i unapred žalim. Ona je posebna. Opasnica jedna, totalna suprotnost meni. Nema ništa na mene, totalno je drugačija. Ja sam dobrica, a ona gazi samo. Radikalna je – samo crno-bijelo, nema ništa sivo. Ide sad za Katar, biće tu svašta nešto – uz osmijeh je rekla Elma pred kamerama emisije “Ekskluzivno”. (ekskluziva.ba)