Ceca prvi put u javnosti od kada je saznala da je Anastasija izgubila bebu, njeno lice sve govori!

Showbizz

Ceca prvi put u javnosti od kada je saznala da je Anastasija izgubila bebu, njeno lice sve govori!

Mlada pjevačica Anastasija Ražnatović izgubila je bebu, a tužne vijesti podijelio je njen partner, fudbaler Nemanja Gudelj i zamolio za privatnost.

– Podijelili smo sa vama lijepe vijesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vijesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumijevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobijediti – napisao je Nemanja na svom Instagram profilu.

Tužna vijest je pogodila cijelu porodicu, bliske prijatelje, ali i fanove, a Anastasijina majka, Ceca Ražnatović, danas je došla na snimanje emisije “Zvezde Granda”, vidno utučena. Ceca nije željela da komentariše situaciju kroz koju svi zajedno prolaze, a na snimanje je došla u crnini. Obezbjeđenje ju je ispratilo do ulaza u studio, gdje je ubrzo počelo snimanje.

I pored tuge koja ih je zadesila, pjevačica je profesionalno pristupila poslovnim obavezama. Izvor: Telegraf.rs Foto: ATA Images/Antonio Ahel