ZBOG DUGOVA SAM SE RAZBOLELA: Teški trenuci obeležili život pevačice – Žalim što nemam dete, ali nisam imala uslova

Showbizz

ZBOG DUGOVA SAM SE RAZBOLELA: Teški trenuci obeležili život pevačice – Žalim što nemam dete, ali nisam imala uslova

Da život javnih ličnosti nije uvek “med i mleko” potvrdila je i pevačica Zorana Pavić, koja je oduvek vrlo otvoreno govorila kako o uspesima i lepim trenucima, tako i o nedaćama koje su je snalazile. Kroz jedan od najtežih perioda pevačica je prošla 2008. godine, kada je upala u velike dugove zbog stana i koncerta u Sava Centru.

“Pozajmila sam novac od prijatelja za koncert, pa sam onda uzela i stambeni kredit u banci u švajcarskim francima. Zbog tog duga sam se razbolela! Bila sam pod velikim stresom i dobila hormonski poremećaj, zbog kog sam imala mnogo zdravstvenih problema. Ušla sam u ‘Farmu’ da bih izašla iz dugova, ali ni tada nisam rešila problem jer mi je honorar isplaćen u ratama. Još nisam vratila sve dugove. Kada se to bude desilo, taj dan ću da slavim kao svoj drugi rođendan. E, onda ću opet da napravim koncert u Sava Centru, taman da se ponovo uvalim u dugove… Najslađe se smejem na svoj račun”, rekla je jednom prilikom Zorana za “Informer”.

Pevačica nikada nije javno govorila o svom emotivnom životu i partnerima, ali se osvrnula na majčinstvo, iskreno istakavši da postoji žal što se nije ostvarila u toj ulozi.

“Kad govorimo o deci, obožavam ih, ali sam smatrala da, ako treba da mi se desi dete, to može da bude isključivo sa čovekom koji me voli i kog volim. Neke sam volela, ali nije bilo suđeno da s njima imam decu. Znam da bih bila odlična majka, znam da je lako roditi dete, ali odgajanje je velika stvar i odgovornost. Ne plašim se odgovornosti, ali sam htela da dete ima sve pored mene. Te uslove nisam imala i nemam nikakav patetičan odnos prema tome. Misija mi to očigledno nije bila u životu. Postoji žal što nemam dete, ali, s druge strane, previše sam emotivna. Ne znam ni koliko je ovo ludo vreme danas adekvatno za decu, pogotovo onu emotivnu. Divim se samohranim majkama i uvek koristim priliku da ih pozdravim”, rekla je ona nedavno za “Srpski telegraf”. Tekst: Lepa&Srećna