JELENA KARLEUŠA U MREŽASTOM KOSTIMU ZAPALILA GRAD: Otkrila kada kreće njen RIJALITI, a na pitanje kako se oseća odgovorila OVAKO!

Showbizz

JELENA KARLEUŠA U MREŽASTOM KOSTIMU ZAPALILA GRAD: Otkrila kada kreće njen RIJALITI, a na pitanje kako se oseća odgovorila OVAKO!

Jelena Karleuša pojavila se večeras na jednom prestoničkom događaju, gde je već prvim korakom sve prisutne ostavila bez daha svojim smelim stajlingom, ali i novom frizurom – kratkim pažom u neon zelenoj boji. Pevačica je bila obučena od glave do pete u “balensijagu” – odlučila se za dvodelni mrežasti komplet, a pažnju je posebno privukla i njena tašna u obliku rukavice istog brenda.

JK je bila odlično raspoložena, pa je za Kurir ljubazno odgovorila na nekoliko pitanja. Najpre nam je poručila da na ovoj zabavi očekuje dobar provod.

– Nadam se da ćemo svi lepo da se provedemo večeras. Čula sam da je unutra mnogo mojih kolega, nadam se da ćemo svi da uživamo.

Da li će obični smrtnici moći da prežive tu količinu “balensijage” na jednom mestu?

– Haha, samo da ne dođem do… (smeh)

Moram na početku da te pitam: Kako si?

– Pozelenela (smeh). Sve je okej. Nije prvi put da se dešavaju medijske drame. Preživela sam.

Ovde na partiju je mnogo tvojih koleginica sa kojima ne razgovaraš. Tu je i Seka Aleksić.

– Ja razgovaram sa Sekom. Pratimo se na Instagramu i jedva čekam da je vidim. Ovo ostalo me ne zanima. Ja sam u odličnim odnosima sa Sekom.

Prizvala si joj kišu večeras.

– Naravno. Ona sunce, ja kišu i to je to.

Da li ti nedostaju ovakvi glamurozni događaji i crveni tepisi?

– Htela sam da kažem da sam ja u medijskoj ilegali, ali bi to bilo nešto najgluplje što sam rekla u poslednjih 30 godina (smeh). Pokušavam da se što manje pojavljujem na ovakvim događajima jer se spremam za album koji treba da izađe u avgustu. Sad ću stvarno ući u jednu medijsku ilegalu. Povućiću se i vidimo se u avgustu.

Kada možemo da očekujemo tvoj rijaliti?

– To nekog drugog da pitate. Ko će koju cifru da mi da.

Šta misliš o muškarcima koji lakiraju nokte?

– Ja sam za manikir i pedikir kod muškaraca, pogotovo pedikir, a lak eventualno za nešto, na nekoj javnoj ličnosti sa nekim ekscentričnim stajlingom. Ti metroseksualci nisu nešto što se ženama preterao dopada.

Za kraj, da li možeš čitaocima Kurira da otkriješ neku ekskluzivu u vezi sa tvojim novim albumom?

– Ne bi bilo pametno da posle mene neko izda bilo šta, to je moja topla preporuka. Biće super. Kurir.rs/Aleksandar Panić