Baka Od 61 Godinu I Muž Od 24 Žele Bebu: ‘Spremna Sam Imati Dijete, Ne Brinem Za Godine’

Ispovijesti

Baka Od 61 Godinu I Muž Od 24 Žele Bebu: ‘Spremna Sam Imati Dijete, Ne Brinem Za Godine’

Neobičan par postao je hit na TikToku, a 2,2 milijuna pratitelja s nevjericom gledaju njihove zaljubljene videe. Sada kažu da su spremni za proširenje obitelji, a bebu će dobiti surogat majkom ili posvojenjem

Cheryl (61) i Quaran (24) na društvenim mrežama tvrde da su u braku, te da je njihova ljubav iskrena iako mnogi pratitelji sumnjaju u njihovu priču. Par je u kratkom roku dosegao 2,2 milijuna pratitelja, a s njima dijele romantične trenutke iz svog života i pokazuju ljubav.

– Mi smo u braku i ništa nas neće rastaviti – tvrde golupčići.

Par se zaručio u srpnju prošle godine, a vjenčali su se u u rujnu. Svoje su vjenčanje prenosili uživo, a gledalo ih je 20 tisuća ljudi. Nakon vjenčanja, spremni su imati dijete, a bebu će dobiti surogat majkom ili posvojenjem.

Cherly ima sedmero djece i 17 unučadi, a tvrdi da je dio njezine obitelj prihvatio Quarana i da podržavaju njihovu ljubav. Par se vjenčao okružen malim brojem ljudi, a tijekom ljeta planiraju obnoviti zavjete u krugu obitelji i prijatelja.

Quaran jako želi dijete, i ja sam spremna biti majka djetetu. Neki kažu da sam sebična što u ovoj dobi želim bebu, ali ja se za svoje godine ne brinem – rekla je Cheryl, koja tvrdi da nije prestara da bi imala dijete.

Tvrde da imaju odličan se*sualni život.

Iako ih možda obitelj podržava, na društvenim mrežama dobivaju mnoštvo negativnih komentara, no čini se da ih to nimalo ne smeta. Osim poljubaca, snimaju i viralne TikTok plesove, a pratiteljima su pokazali i svoje kućne ljubimce, tvorove. (Izvor: 24sata.hr) glasregije.com