MOJ OŽENJENI SIN SE KLEO DA NEMA LJUBAVNICU! Čim sam ušla u SVOJU spavaću SOBU, znala sam da LAŽE

Ispovijesti

MOJ OŽENJENI SIN SE KLEO DA NEMA LJUBAVNICU! Čim sam ušla u SVOJU spavaću SOBU, znala sam da LAŽE

“Saznala sam da moj oženjeni sin tajno ima s*ks u mojoj sobi i to tako što sam pronašla tange u leopard printu iza zavese“, započela je priču jedna Britanka.

Sa namerom da dobije savet, poslala je pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders. Ona je detaljno objasnila celu situaciju.

“Ja imam 67, on 35 godina i ima dve ćerke od osam i sedam godina koje je dobio u braku sa mojom snajom. Iako oni više nisu zajedno, jako sam bliska sa njom i poslednje dve nedelje sam provela sa njom tešeći jer, jer su se rastali. Ona ima 32 godine”, napisala je žena.

“Otac mog sina me je prevario pre 25 godina i ovo mi je vratilo užasne uspomene. Pokušala sam da pomognem svojoj snaji i da utešim njihove ćerke. Moj sin je insistirao na tome da ne postoji druga žena i da odlazi jer su se jednostavno rastali. Snaja je bila potpuno slomljena. Kaže da su imali dobru vezu, a bila je ubeđena da imaju i dobar s*kualni život, sve do pre šest meseci, neposredno pre nego ju je moj sin napustio”, kaže.

“Tada je došao da živi kod mene. Plan je bio da ostane privremeno, dok ne nađe neki smeštaj. Međutim, čim sam se vratila od snaje i ušla u svoju spavaću sobu znala sam da je on tu spavao. Jastuci su bili na posteljini, ja volim da su pod posteljinom, a kada sam povukla prekrivač, videla sam tragove na čaršafima. Peškiri u mom kupatilu su bili mokri, a svi moji proizvodi su bili korišćeni, a zatvarači nisu bili vraćeni. Moj sin je prvo tvrdio da uopšte nije ulazio u moju sobu, ali kada sam našla tigraste tange, nije imao izbora pa je konačno priznao da su on i njegova nova ljubavnica koristili moju sobu”, rekla je žena.

“Jako sam uznemirena, jer dok sam ja brinula o njegovoj porodici, on se šunjao po mojoj sobi i imao s*ks. Izvinio se, ali se osećam iznevereno i razmišljam da zatražim od njega da se odmah iseli”, završila je ova Britanka.

“On je uhvaćen u mrežu strasti i ne razmišlja ni o kome osim o sebi i svojoj novoj ljubavnici. Razmiljivo je da ste ljuti, ali ako ga izbacite, gde će otići? Zapitajte se da li bi ovo samo moglo da ga zbliži sa ljubavnicom. Bolje sedite sa njim i mirno mu objasnite kako se osećate. Morate da postavite granice – mora da poštuje vaš dom, a to uključuje i to da nikoga tu ne dovodi. Objasnite mu da je još uvek potreban svojoj deci i da mora da se fokusira na to da sa se makar sa suprugom rastane u miru, pre nego što uskoči u neki nov odnos”, odgovorila je Deidre. (espreso.co.rs)