Sarajevski reper Sajfer prozvao JK, ona mu žestoko uzvratila: Indijanci, guglam da vidim ko ste i piše dileri droge

Showbizz

Sarajevski reper Sajfer prozvao JK, ona mu žestoko uzvratila: Indijanci, guglam da vidim ko ste i piše dileri droge

Jelena Karleuša brutalno je odgovorila reperima koji je prozivaju, a posljednji u nizu je Adnan Nikšić poznatiji kao Sajfer. On je kritikovao pop divu zbog onoga što je rekla o Aleksandri Prijović. Dođe jedna Jelena Karleuša i kaže neki šund, nešto? Kome ćeš ti reći to?

Šta tebi sad treba u ovim godinama da sabotiraš nekoga ili da kažeš da je neko šund, a ona kao nije? A pjeva o soku iz ovo, ono! Znaš, nema potrebe, bez veze traži neku pažnju, dira nekoga. Jednostavno, pukla si! Album ti je bezvezan i šta da ti radim – izjavio je reper.

Nakon što je čula za ove prozivke, oglasila se Jelena.

Šta su se bre uznemirili ovi neki seoski “reperi” pa prozivaju? Ko vas dira, alo?! Te neki Crni celer (?!), te neki Safer. Pitam druga da mi kaže kako se zovu Indijanci da guglam, jer ne znam ko su, i umjesto pjesama piše da su dileri droge!

(Pa paori, vi ne samo da ste k…c reperi, nego ste i k…c kriminalci čim vas hvataju po školskim dvorištima dok djeci dilujete drogu!) Neka poslušaj kako Beograđanka rola repčugu i neka sanjaju da će ikada imati ovakav skil, hit i slavu!

P. S. (Džaba vam kokain seljačine, video košta više nego što ste prodali djeci u životu)

E da, tekst je napisala kraljica repa Mimi Mercedes. Ovo je poruka svima koji s**u. Rat bre! – napisala je Jelena na Instagramu. Izvor: telegraf.rs