JA SAM NUTERICIONISTKINJA I OVE 3 NAMIRNICE NIKADA NE JEDEM: Srbi su ludi za jednom od njih, a može nam uništiti organizam

JA SAM NUTERICIONISTKINJA I OVE 3 NAMIRNICE NIKADA NE JEDEM: Srbi su ludi za jednom od njih, a može nam uništiti organizam

Olivija Hedland je nutricionistkinja iz Teksasa koja je postala veoma popularna na društvenim mrežama gde često deli savete o ishrani. Veliku pažnju privukla je govoreći o pojedinim namirnicama poput žitarica za koje svi verujemo da su zdrave. Kako je tada govorila, obroci nikako ne treba da sadrže porcije pšenice i žitarica.

Olivija je otkrila da od kada je postala nutricionistkinja određene namirnice je potpuno izbacila iz upotrebe, a ishrana koju propaigra je bogata proteinima.

“Nema zaista nikakve zdravstvene koristi kad vam od ranog jutra raste šećer u krvi. Biljno meso sadrži tonu hidrogenizovanih i zapaljivih ulja i sastojaka koji mu daju ukus mesa”, napisala je ona na Instagramu.

Žitarice, meso i kafa za poneti su strogo zabranjeni

“Žitarice (zaista i zaista nema nikakve zdravstvene koristi od početka jutra sa porastom šećera u krvi). DA, možete pronaći 100 odsto zdravije žitarice, ali čak i one treba tretirati kao užinu ili poslasticu sa proteinima i mastima kao kompliment. Većina žitarica je puna šećera zbog čega se osećamo da nismo siti i povećava nivo šećera u krvi. Meso na biljnoj bazi: opet, meso je bogato hranljivim materijama i dobro je za vas ako je pravilno pripremljeno. Većina biljnih alternativa za meso ima tonu hidrogenizovanih i zapaljivih ulja i sastojaka za punjenje da bi imali ukus mesa. To je zabranjeno ako mene pitate. Ne samo da kafa može da postane buđi, već je i poprskana tonom pesticida i hemikalija koje remete eko sistem celog tela, poput hormona i neravnotežu šećera u krvi. Odlučite se za kafu kod kuće! “, poručila je nutricionistkinja. (Kurir.rs/M.J)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olivia Hedlund | Nutrition & Wellness (@liv.ingwell)

 

Share this content:

You May Have Missed