DIGLA SE NOVA BURA OKO ŠEJLINOG KONCERTA U TUZLI! Šuškalo se da i Ceca dolazi, sad se oglasila pevačica: Oduzeta mi je prilika…

DIGLA SE NOVA BURA OKO ŠEJLINOG KONCERTA U TUZLI! Šuškalo se da i Ceca dolazi, sad se oglasila pevačica: Oduzeta mi je prilika…

Nakon što su se danas ponovo u pojedinim medijima pojavile spekulacije da će pobednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić održati koncert u Tuzli na kome će se naodno pojaviti i njena mentorka Svetlana Ceca Ražnatović, Šejla je morala da reaguje.

Kako je navela u saopštenju, lažne vesti i nagađanja utiču na njen poslovni i privatni život, ali i na njenu porodicu.

– Nakon moje pobede u takmičenju “Zvezde Granda”, usledile su razne glasine i teorije o meni, kako u profesionalnom tako i u privatnom smislu, kao i glasine o mom pobedničkom koncertu da li će se i gde će se održati? Nisam htela da se oglašavam na sve to, ali sada je zaista uzelo velikog maha, jer je uveliko počelo negativno da utiče na moj privatni život, na moju porodicu i na moju karijeru i posao – poručila je Šejla.

Šejla je još jednom zamolila sve da ne šire dezinformacije i naglasila da zbog ovakvih situacija ne može da se raduje pobedi koju je ostvarila u “Zvezdama Granda”.

– Molim sve ljude kao i medije, koji izmišljaju moje izjave i pišu neistine, iznoseći netačne i neproverene informacije da to prestanu da rade, da imaju barem malo ljudskosti i da ne koriste moj trenutak da bi dobili na gledanosti i čitanosti – istakla je ona i dodala.

– Ja sam fokusirana na sebe, na svoju karijeru, na svoje nastupe i na svoje pesme i to će tako da ostane. Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspeha i da svoju sreću delim sa dragim ljudima. Još jednom, iskreno vas molim za ljudskost i razumevanje. Ne pišite neistine i ne nasedajte na sve što vidite.

Inače, iako je već danima u medijima bilo spekulacija o pobedničkom koncertu, Šejla je otkrila da će ga ipak biti i to u njenom rodnom gradu Sanskom Mostu.

– Dragi moji, pozivam vas na koncert u Sanskom mostu na stadionu „Podgrmeč“ koji će se održati 28. jula sa mojim dragim kolegom Mirzom Selimovićem – objavila je Šejla na svom Fejsbuku. kurir.rs/grand/preneo I. L.

Share this content:

You May Have Missed