PJEVAČICU MUŽ TUKAO ČITAVU NOĆ, A SADA SE TUŽE ZBOG IMOVINE: Počeli smo da se svađamo u kolima, a onda me je išamarao

PJEVAČICU MUŽ TUKAO ČITAVU NOĆ, A SADA SE TUŽE ZBOG IMOVINE: Počeli smo da se svađamo u kolima, a onda me je išamarao

Pevačica Maja Marijana pre nekoliko godina razvela se od Mladena Šmakića, kojeg je 2013. prijavila i za nasilje u porodici. Ona je nedavno otkrila da je podnela tužbu protiv bivšeg muža zbog zajedničkih nekretnina.

– Namerno neću da izgovaram njegovo ime, jer je po drugi put to uradio ne bi li proverio gde ja idem, u koje institucije, s obzirom da sam podnela tužbu zarad zajedničkih nekretnina koje smo zajedno stekli. Jako sam ljuta i ogorčena jer neko može tek tako da vam postavi uređaj i da za to ne odgovara – rekla je Maja za “Grand”.

Maja je svojevremeno u policiji potvrdila da ju je muž udario, dok je za medije rekla da žene ne treba da dozvole ni šamar od muškarca, i dodala da se nije pomirila sa suprugom.

– Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice, svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvestila – izjavila je Maja Marijana tada u policiji.

Njenoj priči u prilog idu i informacije o povredama iz Urgentnog centra, gde su joj ustanovili lakše povrede glave, dok sa druge strane, njen suprug Mladen sve to demantuje.

– Nisam je tukao, niti sam to ikad radio! Dugo smo zajedno, volimo se, imamo dete i sigurno je nikada ne bih tako maltretirao! – rekao je muž folk pevačice. kurir.rs/blic 

Share this content:

You May Have Missed