SONJA IMA NAJVEĆE GRU*I! Na njima drži šoljicu za kafu, šeta bez gru*njaka, a muškacima padaju vilice

SONJA IMA NAJVEĆE GRU*I! Na njima drži šoljicu za kafu, šeta bez gru*njaka, a muškacima padaju vilice

Sonja Lahtinen, koja na Instagramu ima više od 630.000 vernih fanova tvrdi da ima najveće grudi u Finskoj za koje je “pukla” čak 40.000 evra. U grudi je stavila 2.900 kubika, a jednom prilikom je izjavila da su toliko velike da može da “drži šoljicu kafe na njima”.

Nedavno ih je pokazala tako što je prošetala bez grudnjaka u ozbiljno maloj majici. Na njenom Instagramu mogu da se pronađu slike i snimci u smelim odevnim kombinacijama, a pozamašno poprsje, koje je prekriveno tetovažama, je naravno u prvom planu.

Fanovi joj poručuju da je “previše lepa”, kao i da su joj poze apsolutno “zapanjujuće”. U idealnom svetu, priznala je da bi volela opet operiše grudi. Uprkos njenim željama, Sonja kaže da oseća da bi operacija mogla da bude “previše rizična”.

Rekla je da joj jedino žali što od samog početka nije uvećala grudi kao sada. Volela bi da joj je poprsje uvek bilo ovoliko, ali, zbog zdravstvenog straha nakon poslednje operacije dojke, previše je rizično za nju da ima više posla.

Iako voli svoja velika grudi, Sonja je priznala da to sa sobom nosi nedostatke: “Više ne mogu udobno da spavam na stomaku i teško je da pronađem odeću koja dobro stoji bez potrebe za prilagođavanjem”.

Sonja je priznala da se uvek divila “glam” ženama na naslovnim stranama časopisa za mlade iz devedesetih – “Kada sam bila mlada devojka koja je odrastala devedesetih, bila sam potpuno inspirisana onim glamuroznim ženama koje sam videla na naslovnicama muških časopisa. Želela sam da izgledam isto tako lepo kao one. Ta ideja lepote me je zadržala tokom godina”, dodala je Sonja koja je prvu operaciju grudi imala sa 18 godina. IZVOR: KURIR TELEVIZIJA (MONDO/A.K.)

Share this content:

You May Have Missed