GLUMICA FILMOVA ZA ODRASLE SPAVALA S MUŠKARCIMA IZ 40 DRŽAVA: Ovo su za nju NAJGORI LJUBAVNICI, a na spisku su i Srbi i Hrvati

GLUMICA FILMOVA ZA ODRASLE SPAVALA S MUŠKARCIMA IZ 40 DRŽAVA: Ovo su za nju NAJGORI LJUBAVNICI, a na spisku su i Srbi i Hrvati

Glumica filmova za odrasle, Koko Bej, želi da spava s muškarcima iz celog sveta. Njen plan je da ima polni odnos s bar jednom osobom iz svake države. Do sada je dostigla brojku od 40 zemalja i tu ne želi da se zaustavi. Nedavno je gostovala u jednom podkastu, gde je progovorila o tome ko su najbolji, a ko najgori ljubavnici prema njenim kriterijumima.

“Moja pravila su da računam državu koja se nalazi u pasošu, a ne gde muškarac slučajno živi u vreme našeg susreta”, rekla je Koko.

Muškarci iz Srbije i Hrvatske nalaze se na spisku

– Bila sam s muškarcima iz Amerike, Kanade, Velike Britanije, Izraela, Australije, Haitija, El Salvadora, Holandije, Norveške, Grčke, Francuske, Belgije, Nemačke, Danske, Irske, Nikaragve, Italije, Gvatemale, Švajcarske i Argentine – prisetila se KoKo. Na listu je još dodala i Honduras, Kostariku, Tajland, Rusiju, Albaniju, Brazil, Indiju, Španiju, Peru, Liban, Alžir, Jermeniju, Škotsku, Ukrajinu i Novi Zeland. Na spisku su se, takođe, našli muškarci iz Srbije i Hrvatske.

“Latinoamerikanci su najgrublji”

Objasnila je da su Latinoamerikanci najgrublji u krevetu i da je najviše uživala s muškarcem iz Brazila.

– Oni su samo za zabavu – rekla je. Pričala je o tome kako se iznenadila više puta jer narodi za koje je mislila da su konzervativni uopšte nisu bili takvi, a to su najviše Arapi i Indijci.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kyle and Jackie O (@kyleandjackieo)

“Dosadni, ali pristojni”

Prema njenom iskustvu, najdosadniji su joj bili Nemci i Englezi.

– Međutim, uprkos tome što su pomalo dosadni, bili su jako pristojni i želeli su da mi ugodi”, objašnjava ova porno glumica. Rekla je da muškarci iz Australije moraju da ulože više truda.

“Nisam mogla da pratim rusku izdržljivost”

Jedan Rus bio je njen komšija, ali ona nije mogla da prati njegov tempo, koji je znao da traje satima, te ga je zbog toga ostavila. Prisetila se i muškarca iz Belgije koji ju je lagao za godine. Rekao joj je da ima 20, a kada je slučajno pogledala u njegov pasoš, saznala je da je tek postao punoletan.

Komentari na njene izjave bili su podeljeni. Dok joj jedni čestitaju na hrabrosti, drugi nisu baš oduševljeni što sve priča u javnosti.

“Ne treba da se ponosiš ovim”, “Tvoja porodica se sigurno ne ponosi tobom”, komentarisali su oni koji ne odobravaju njene postupke. (Kurir.rs/ Index.hr/ L. S.)

Share this content:

You May Have Missed