Influenserica zaradila milione prije 20. rođendana: Stvar koju je učinila za roditelje neće nikad zaboraviti

Influenserica zaradila milione prije 20. rođendana: Stvar koju je učinila za roditelje neće nikad zaboraviti

Linzi Donovan (Linsey), danas poznata po svom izuzetnom bogatstvu i uspjehu u nekretninskom biznisu, svojim je skromnim počecima iznenadila svijet. Odrasla u skromnoj porodici, nije ni sanjala da će postati milionerka prije dvadesete godine.

Sa samo 18 godina, preselila se na Floridu i posvetila društvenim mrežama kao platformi za ostvarivanje prihoda putem strimovanja video sadržaja.

Brzo je stekla zaradu i investirala u nekretnine, čime je ubrzo povećala svoje bogatstvo. Linzi je danas vlasnica sedam luksuznih nekretnina, a jedan od vrhunaca njenog uspjeha bilo je iznenađenje koje je priredila svojim roditeljima – poklonila im je kuću.

– Kada su vidjeli prelijepu kuću sa četiri spavaće sobe, šest kupatila i bazenom, nisu mogli sakriti oduševljenje. „Da li ovo kupuješ za nas?“, pitali su, a ja sam bila sretna što im mogu pružiti život kakav zaslužuju – izjavila je.

Linzi je javno dijelila svoje iskustvo rasta bogatstva, ističući kako je još od mladosti sanjala o svojim dostignućima. Njen stil života obuhvatao je i velike troškove na odjeću i šminku. Popularna na društvenim mrežama, Linzi redovno informiše svoje pratioce o svojim aktivnostima i životnim uspjesima. avaz.ba

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Linsey Donovan (@linsey99forever)

 

Share this content:

You May Have Missed