O ovom dijelu svoje prošlosti Jelenin otac nikad ne priča: Dragan Karleuša nije uvijek bio policajac

O ovom dijelu svoje prošlosti Jelenin otac nikad ne priča: Dragan Karleuša nije uvijek bio policajac

Javnost oduvek misli da o životu Jelene Karleuše zna apsolutno sve, međutim, istina je sasvim drugačija. Pevačica više od dve decenije medijima vrlo dozirano govori o stvarima iz svog privatnog života. Tek kada odluči da zaintrigira, ona otkrije neki delić iz svoje prošlosti.

Jelena Karleuša svog oca Dragana retko spominje, pa su mnogi mislili da odnos između njih dvoje nije dobar. Jelena je oduvek isticala da je za ono što je ona danas najviše zaslužna njena majka, te da je Divna pozajmila novac kako bi ona snimila svoj prvi album.

– Da je bilo do mog oca nikada se ne bih bavila ovim poslom. Nikada me nije razumeo, nikada nije podržavao to što radim. Ipak, hvala mu i na tome. Mojoj mami je bilo više nego jasno da ne može da me spreči u nameri da postanem pevačica. Verovala je u mene kada je bilo najteže – rekla je Jelena u intervjuu za Story

Možda je nije podržavao kada je estradni posao u pitanju, ali je Karleušin otac uvek bio čovek iz senke, koji je uz pevačicu stajao svaki put kada joj je bilo teško.

Iako je od Jelenine majke Divne bio razveden od pevačicinog detinjstva, oni su zbog ćerke bili u odličnim odnosima. Dragan je sa svojim sinovima iz drugog braka bio uz Jelenu i na Divninoj sahrani, a njen grob posećuje i kada se održavaju godišnji pomeni.

Javnosti je već bilo poznato da je Jelenin otac visoki policijski službenik, što pevačica nikada nije ni krila, međutim, neke detalje iz njegovog života nije nikada iznosila. Naime, Dragan i Jelena dele istu ljubav, ljubav prema prirodi, vodi, životinjama…

Pevačicin otac bio je osnivač i predsednik nautičkog kluba na Adi, gde i sam poseduje splav. Jedan je od osnivača Nautičkog saveza Jugoslavije, a bavio se i zaštitom životne sredine. Radio je na zaštiti kanjona Tare i drugih voda u Srbiji.

Iako nije želeo da mu se ćerka bavi muzikom, Dragan je i sam bio muzičar, što je Jelena jednom prilikom otkrila:

– Ne znam da li znate ali moj otac je svirao bubnjeve sa grupom ‘Pro arte’ baš na pesmi ‘Lola’ i to je bilo mnogo pre njegove policijske karijere – ispričala je Jelena jednom prilikom. AUTOR: Svet FOTO: ATA images, Instagram

Share this content:

You May Have Missed