Podmukla bolest se vratila: Živim kako moram, šta bude biće…

Podmukla bolest se vratila: Živim kako moram, šta bude biće…

Poznati folk pevač, Miroslav Ilić borio se sa određenim zdravstvenim problemima koji su ga dosta iscrpljivali. Na sve moguće načine je pokušavao da se reši tih tegoba koje su ga neprestane mučile, ali put do ozdravljenja je bio naporan i dug.

Svojevremeno je poznati pevač za Story izjavio da se dugo nije osećao dobro i da čak ni lekari nisu mogli ustanoviti koji je tačan uzrok njegov lošeg zdravstvenog stanja. Zdravlje Miroslava Ilića je bilo vrlo narušeno zbog alergije koje ga je činila malaksalim i zbog nje se nije osećao dobro duže vreme.

“Već dve godine kuburim sa alergijom i često se ne osećam dobro. Lekari nikako ne uspevaju da ustanove na šta sam alergičan i ja se nerviram zbog toga. Poštujući sugestije doktora, podvrgao sam se svim neophodnim analizama, ali i dalje ne znamo šta konkretno uzrokuje moje alergijske reakcije i šta bi trebalo da izbegavam da bih sebi olakšao situaciju.

Najgore mi je kada dođe proleće, tada mi baš bude loše, a posebno zbog toga što sam stalno na putu radi nastupa, a pored toga imam mnogo obaveza i zbog snimanja koja znaju da se oduže i samim tim deluju prilično iscrpljujuće,” rekao je pevač ranije.

Miroslav je neko vreme primao i infuzije zbog tegoba koje je imao i oporavak je bio poprilično dug. Kada je u pitanju zdravlje Miroslava Ilića, pevač je optimističan.

“Inače, nemam gušenja koja su karakteristična za neke alergije, već mi se samo nos zatvori. Da zlo bude gore, ja inače imam probleme sa sinusima, pa kada mi se alergijske reakcije pojačaju, disanje mi bude sasvim otežano. Pre nekoliko dana toliko mi nije bilo dobro, pa sam morao da odem na kliniku da primim infuziju, pa su mi tada lekari dodatno dali još i neke voćne koktele koji su dobri za to. Ne znam ni ja šta je, živim kako moram, pa šta bude biće,” izjavio je Miroslav svojevremeno. AUTOR: SVET FOTO: ATA images

Share this content:

You May Have Missed