Požar progutao Brenino i Bobino bogatstvo! Oglasio se bivši teniser: Sve je nestalo preko noći

Požar progutao Brenino i Bobino bogatstvo! Oglasio se bivši teniser: Sve je nestalo preko noći

Iako pevačica o ovom pehu nikada nije za javnost govorila, ne sme se zanemariti činjenica da se on dogodio i da je nju i njenog supruga, kao i njihovog poslovog partnera, tada muzičara Sašu Popovića, potpuno finansijski onesposobio.

Elem, Sale, Brena i Boba požar su doživeli par meseci po osnivanju kompanije „Grand”. Sve se zapalilo i izgorelo, te su ostali bez prihoda i gotovo na ulici. Na svu sreću, bivši teniser nije odustao od svojih ideala te je pronašao novac i krenuo ispočetka.

O nesreći koja ih je zadesila govorio je u emisiji „Ko sam tebi, šta sam sebi” na K1 televiziji, čime je uspeo da širu javnost šokira. Niko nije znao šta se događalo iza Bobinih i Breninih zatvorenih vrata, kakva muka ih je snašla.

Njegova priča možda je najbolji primer da odustajanje nije uvek najbolje rešenje. Osnovao sam „Grand” produkciju za dve nedelje, ali sam tada već imao bazu sa novcem koji sam zaradio – krenuo je sa izlaganjem Boba, pa dodao:

Nakon par meseci izgoreo nam je studio, sve sto smo uložili preko noći je nestalo. I onda je došao kod mene Saša Popović i pitao me šta sad da radimo, a ja sam mu rekao napravićemo još bolji i veći, što se i dogodilo.

Ali moraš da veruješ i da imaš intuiciju, ako radiš, probaj da radiš najbolje što znaš ili ga nemoj raditi. Moram da odam priznanje Saši, on je napravio medijski sjajnu stvar – objasnio je Živojinović, koji ne krije da se ništa od pomenutog, kada je reč o uspehu i počinjanju od nule, ne bi dogodilo da nije imao podršku u Breni.

Žena je glava kuće i to Brena zna. Uživamo, volimo se, poštujemo se. Otkako se desilo ovo sa koronom, mi bukvalno provodimo 24 časa zajedno. Naš odnos je postao još jači. U braku mora da postoji poštovanje i kompromis – zaključio je bivši teniser.

On ne daje često intervjue, ali kada to učini, zemlja se trese. Story.rs Antonio Anhel/Ata Images

Share this content:

You May Have Missed