Cijeli grad tuguje za doktorom Subašićem (40), dvoje djece ostalo bez oca: “Čovjek koji je “dizao” iz mrtvih teško bolesne, kome su bezrezervno vjerovali”

Cijeli grad tuguje za doktorom Subašićem (40), dvoje djece ostalo bez oca: “Čovjek koji je “dizao” iz mrtvih teško bolesne, kome su bezrezervno vjerovali”

Aldin Subašić, radnik u sarajevskom Domu zdravlja ‘Omer Maslić’, preminuo je od infarkta u 40. godini Ispraćen velikom kolona vozila iz doma zdravlja u kojem je radio

Kad umre dobar čovek, veliki broj ljudi tuguje za njim. A za Aldinom Subašićem, zdravstvenim radnikom iz Sarajeva, koji je preminuo 26. septembra, u 40. godini, sudeći po slikama, snimcima i videima, tuguje čitavo naselje.

Subašić koji je radio u sarajevskom Domu zdravlja “Omer Maslić”, sahranjen je danas na sarajevskom gradskom groblju Vlakovo. Kako se navodi u BIH medijima, mladić je preminuo iznenada, od infarkta.

Iza njega su ostala dvoje maloletne dece i supruga. Neizmerno tužni, prijatelji i porodica se na društvenim mrežama opraštaju od prerano izgubljenog Subašića.

” Izuzetan čovek koji je nesebično davao sebe bolesnima, čovek koji je ‘dizao’ iz mrtvih teško bolesne, kome su bezrezervno verovali, kojeg su voleli i s radošću dočekivali”, “Čast mi je što sam poznavala ovu dobru dušu i neizmerno tužna što nas je prerano napustio.“, “Divna duša, njegov osmeh plijenio je svaku kuću u koju je došao. Neka mu dragi Allah podari lepi džennet i sve džennetske lepote, a porodici saučešće da izdrže preveliku bol za divnim čovekom. Hvala ti za svu dobrotu koju si pružao pri svakom dolasku pacijentima.”, smenjivali su se komentari.

Reči pacijenata i kolega tokom opraštanja, posebno bole.

“Moj dobri doktore, neka ti je večni rahmet. Moje srce je tužno, ali si mnogo dobrog učinio.”, “Ostaće mi u sećanju njegove reči kada smo radili zajedno: „Ne brinite, sve ću završiti i biće sve dobro.” Požrtvovan na poslu, uvek nasmejan, dobar kolega i veliki čovek. Nedostajaćeš… Iskreno saučešće porodici, prijateljima i kolegama.”, “Uvek nasmejan, velikodušan, vredan, pomogao je mnogima, pa i meni. Uvek će ostati u lepom sećanju. Kada smo svi popadali od korone, on nas je podizao toplim rečima i srcem. Neka ti je laka zemlja.”, samo su neke od toplih reči koje su ostavljale kolege i pacijenti koji ga pamte po dobru.

Danas iza podneva, kao omaž prerano preminulom Subašiću, veliki broj kolega, ali i građana, napravili su najtužniju kolonu vozilima, odavši mu na taj način poslednji pozdrav pre sahrane (Crna hronika).

Share this content:

You May Have Missed