Influenserica se pohvalila da joj je suprug kupio privatni otok kako bi mogla bezbrižno uživati u bikiniju

Influenserica se pohvalila da joj je suprug kupio privatni otok kako bi mogla bezbrižno uživati u bikiniju

Influenserica iz Dubaija tvrdi da je njen suprug milioner kupio privatno ostrvo kako bi ona mogla bezbrižno uživati u bikiniju. Objava je u sedam dana postala viralna, izazvala brojne reakcije, a dospjela je i u vijesti u medijima širom svijeta.

Soudi Al Nadak (26), podijelila je na Instagramu snimak privatnog ostrva uz opis: “Htjela si da obučeš bikini pa ti je muž milioner kupio otok”. Soudi, 26, je supruga biznismena iz Dubaija Jamala Al Nadaka, a rođena je u Britaniji. Par se upoznao kada su oboje studirali u Dubaiju i u braku su više od tri godine.

Osim što je bogata domaćica, Soudi je poznata i kao influenserica, a njeni Instagram i TikTok profili pokazuju njihov raskošan način života. U jednom videu, na primjer, par kupuje dijamantski prsten za milion dolara i ulaže još 2 miliona dolara u umjetnička djela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Soudi✨ (@soudiofarabia)

Video Soudi Al Nadak u kojem tvrdi da je njen suprug kupio cijelo ostrvo postao je viralan na Instagramu, prikupivši preko 2,4 miliona pregleda za manje od sedam dana.

U razgovoru za HT.com, influenserica iz Dubaija rekla je da su ona i njen suprug planirali kupiti ostrvo kao investiciju: “To je bilo nešto što smo neko vrijeme željeli da uradimo za ulaganje i moj muž želi da se osjećam sigurno na plaži zbog čega je i kupio jednu”.

Soudi je odbila otkriti tačnu lokaciju ostrva zbog privatnosti i sigurnosti, ali je rekla da je njen suprug Jamal izdvojio ogromnih 50 miliona dolara za privatni otok.

U prošlosti, influenserica rođena u Velikoj Britaniji privlačila je kritike zbog hvalisanja na društvenim mrežama. Njeni profili su ispunjeni fotografijama i snimcima koji prikazuju glamurozne odmore u inostranstvu, otmjene večere, kupovinu u dizajnerskim buticima i druge razne poglede na njen privilegovani stil života.

Snimak o privatnom ostrvu također je izazvao reakcije, a neki su sumnjali u autentičnost njenih tvrdnji. Izvor: Klix

Share this content:

You May Have Missed